Barátnőmmel pettingeltünk, majd tusoltunk és utánna szexeltünk. Többi lent. Lehet terhes?
Szóval, a bartánőmmel pettingeltünk, kielégített de a bugyiban maradt. Utánna még csókolóztunk stb. Majd elmentünk tusolni. Tusolás után ugyanazt a bugyit vettem vissza (mert nem volt más ) és utánna nagyon elvitt minketa hév és lekerültek a bugyik. Betettem neki, nem védekeztünk, de nem történt semmi, nem éreztem semmit. Kis idő után abbahagytuk.
Február 28-án volt a menstruáció első napja. Januárban 2x jött meg neki. így nem tudom kiszámolni ha volt e peteérése.
Mennyi esély van a terhességre?
Magyarul: védekezés nélkül szexeltetek = lehet terhes, a többi amit írtál teljesen felesleges rizsa... Kb mint hogy mit vettél a boltban, mikor vitted ki a szemetet stb
Az, hogy mennyi az esélye tök mindegy
Ha az előváladék távozik, (amitől szintén teherbe eshet a barátnőd) nem fogod észrevenni.
Van esély a terhességre, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!