Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon jó döntést hozok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jó döntést hozok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most ért véget a 2. kapcsolatom, az egyik 1,5 éves volt, a másik 10 hónapos.

Az első kapcsolatom egy harmadik fél miatt ért véget, hiszen megtetszett nekem akkor, és sajnos akkor csók volt köztünk ami nem volt szép cselekedet. Aztán még egyutt voltam az akkori baratommal, mert meg tudtuk beszélni (akkor eltűnt az életünkből ez a 3. fél, összejött egy lànnyal akivel azóta egyutt van.)

Aztán szakítottunk és később összejöttem egy fiúval, és elkezdett nekem irkalni az a harmadik fél az elozo kapcsolatból. Elutasító voltam, nagyon nehéz volt neki ellenállni, de nem akartam mégegyszer elkövetni hibát.

Aztán 1 hónapja szingli lettem, de már kb fél éve irkalt nekem ez a harmadik fel, hogy talalkozzunk, úgy hogy neki van baratnoje...

Tegnap találkoztam vele, és nagyon erősen feltörtek bennem az érzelmek. Csókolóztunk, ő többet is akart volna. Ez a srác az én esetem, a szivem melyen mindig is ő volt nekem a number one mióta megismertem. Visszatérő ember az életemben. Nagyon sajnálom hogy a baràtnője erről nem tud és ebben a tudatlansàgban él, de egyszerűen ha a vilàgon bárkit választhatnék akkor is őt választanám. Hihetetlenül odáig vagyok érte és nem tudok neki ellenállni.

Szeretnék tőle többet is, de ő szerintem egy szexkapcsolaton túl nem szeretne semmit, van barátnője, és a csaj tud róla hogy már megcsalta egyszer valakivel.

Nem tudom mit tegyek, itt ez a fiú aki a világot jelenti nekem, aki minden álmom szó szerint, ha egyet kívánhatnék, az lenne az hogy vele lehessek. Tudom, hogy egy szemétláda a barátnőjével szemben de semmi nem tudja elvenni a lelkesedésemet :(

Tudom, hogyha belemennék ebbe a szexkapcsolat dologba, én mégtöbbet éreznék iránta és hogy én járnék rosszul, de közben azt érzem, hogy kezdek igazán szerelmes lenni és soha nem éreztem még ilyet...Hihetetlenül tanácstalan vagyok. :(

Én 18 vagyok, a srác 21

2019. júl. 28. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Aha. Majd leszel vele pár évig szexkapcsolatban, míg egyszer rád unn és te nézed hogy legszebb éveid oda vannak, esetleg majd mondod hogy te többet érzel de ö csak mosolyogva, meg beszéltük hogy csak bari extrákkal, hello :D

Ha ez jó egészségedre

2019. júl. 28. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
62%

Te most komolyan egy olyan srácért vagy oda, aki egyszer már meg is csalta a barátnőjét és most veled is megcsalná?

Komolyan mondom, lányként néha nem értem a lányokat... Tudsz te ennél ezerszer értelmesebb pasit is találni.

2019. júl. 28. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ezen most jót röhögtem!XD

Te jobbat érdemelnél, de mivel ennyire őt akarod, hajrá, megérdemled az érzelmi csalódást. Amúgy meg, ha helyén van az eszed, rögvest kizárod az életedből és nem keresed többé és a tisztázátok az egészet egymás közt! De hát mi itt nem fogunk változást elérni benned, a mi szavunkra amúgy sem adnál, hisz kik vagyunk, hogy neked bármit tanácsolnák?!

2019. júl. 28. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért akarod őt, mert nem kaphatod meg. Azért akarod most őt (a korábbival ellentétben), mert a szakítás után magányosnak érzed magad és ezt az érzést elakarod tüntetni, erre rásegít hogy egy alap vonzalom megvan köztetek. Az meg főleg, hogy szépen játszik veled, te meg partner vagy.

Láthatóan érzelmileg borzalmas állapotban vagy, úgyhogy magadra kéne inkább energiát fordítanod és felépítened.

Mivel úgy látszik fel kell nyitni a szemed, nézzük ez a harmadik srác milyen szuper dolgokat csinált eddig és mitől tartod te a "világodnak":

- elcsábított mástól, majd dobott egy másik csajért, mert épp az hamarabb összejött, vagy mert offoltad

- visszatért, majd elkezdett ismét fűzni, érzelmileg egy olyan állapotban tartani, amiben nem tudsz továbblépni -> azaz hogy a jövőben akkor tudjon elővenni amikor csak akar, ha egy kis szórakozásra vagy egó simogatásra van szüksége. Imádja azt az érzést hogy úgy ugrálsz ahogy ő akarja (ezért csinálja mással is)

- van barátnője és veled játszik; a vonzalom elvakít téged, közben egyértelmű a helyzet -> egy kis játékszer vagy, most épp unja a másikat, de nagy eséllyel nem egyszer megcsalta már. Durva leszek, de a f*roktisztítója lehetsz, annál többre ne számíts. Ugyanúgy semmibe vesz majd, mint a mostani csaját és tesz rá hogy te mit érzel vagy mit akarsz. Annyi lesz a feladatod, hogy az igényeit kielégítsd, nagyobb szerepre ne számíts

Szerinted te vagy az a kiválasztott, akit nem bír elengedni ennyi idő után sem? Szerinted hány lánynak írkál még rajtad kívül? Az ilyen embereknek ez a taktikájuk, érzelmileg magukhoz kötnek és nem engednek el, hogy akkor használhassanak amikor valami kell nekik. Jó pár ilyen csaj van a messengerén, ne aggódj. Bármelyiknek ha írna, hogy összefutnak-e egy kis huncutságra, benne lennének. Csatlakozhatsz a háreméhez, ha valóban ez az álmod, hogy szenvedésbe lökd magad egy olyan valakiért, akit elképesztő naív szemüvegen keresztül nézel és aminek köze sincs a valósághoz.

2019. júl. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!