Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek rossz döntést hozok?

Szerintetek rossz döntést hozok?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista leszek idén, kollégista (20/F).

Úgy alakult hogy idén nincs szobatársjelöltem (akivel megbeszéltük h ebben az évben egy szobában akarunk lakni). Az előző szobatársam végzett, a másikat másik koliba vették fel.

A kollégium Facebook csoportjában most megy a szobatárskeresés: aki keres szobatársat kiírja h én xy vagyok, ilyen olyan szobatársat akarok stb.. Én egyébként csendes, tanulós típusba tartozom. (3-an lakunk egy szobában szval 2 társ kell)

A lényeg:

Írtam egy srácnak, aki nem írt vissza. Nem vártam tovább és kiírtam a Facebook csoportba énis egy kiírást. Időközben válaszolt a srác akinek írtam, és igazából semleges volt, másik képzésen tanul, elsőéves, és mondtam h oké.

Időközben rámírt egy második fél, ő ugyanarra a képzésre jár mint én, oké akkor ezzel lezártam a történetet. Aztán nemsokkal ezután rámírt egy harmadik fél, aki szintén ugyanarra a képzésre jár mint én és egy évfolyamon vagyunk. (nagy a Kar). És ő tök szimpatikus lenne, meg őszintén neki jobban örülnék, de már az első sráccal megállapodtam és nem akartam vele szemét lenni h azt mondom h bocsi mégse.

Nem tudom hogy jól döntöttem-e. (ez mind ma[najó aug25-én] történt). Az első két sráccal megállapodtam h így lesz, és arra gondolok hogy ha velem csinálná azt vki h másnap szól h bocsika mégse mert xy szimpatikusabb, akkor ez nekem is rosszul esne. Ugyanakkor még 1 napja se ismerjük egymást, meg ő nem arra a képzésre jár mint mi, igazán megérthető dolog sztem h azt preferálom aki ugyanarra jár mint én. ((nem mondtam ezt neki, ezen most csak őrlődök))

Szóval szerintetek rosszul döntök? Tartozok neki(első srác) ekkora lojalitással annak ellenére h Facebookon ismerjük egymást 1 napja se (még van 2 nap h szobatársat keressen)

2017. aug. 26. 02:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy gond lenne-e neki új szobát keresnie, mert akadt egy harmadik jelölt is, aki veled egy képzésre jár, és bár számodra előnyösebb lenne, őt sem szeretnéd feltétlenül sz@rban hagyni. Mert lehet, hogy azt mondja, hogy semmi gond, van még ezer másik lehetősége, de az is lehet, hogy már ő is ezzel tervez, ebben az esetben pedig valóban nem lenne szép csak úgy kidobni, de mielőtt döntesz vele is beszélhetsz, és tiszta maradhat a lelkiismereted is.
2017. aug. 26. 02:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Mond vissza nyugodtan az elsőnél, ebből nem kell nagy ügyet csinálni, talál másikat, aztán is is felejti hogy beszélt veled.
2017. aug. 26. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!