Szerintetek rossz döntést hozok?
Másodéves egyetemista leszek idén, kollégista (20/F).
Úgy alakult hogy idén nincs szobatársjelöltem (akivel megbeszéltük h ebben az évben egy szobában akarunk lakni). Az előző szobatársam végzett, a másikat másik koliba vették fel.
A kollégium Facebook csoportjában most megy a szobatárskeresés: aki keres szobatársat kiírja h én xy vagyok, ilyen olyan szobatársat akarok stb.. Én egyébként csendes, tanulós típusba tartozom. (3-an lakunk egy szobában szval 2 társ kell)
A lényeg:
Írtam egy srácnak, aki nem írt vissza. Nem vártam tovább és kiírtam a Facebook csoportba énis egy kiírást. Időközben válaszolt a srác akinek írtam, és igazából semleges volt, másik képzésen tanul, elsőéves, és mondtam h oké.
Időközben rámírt egy második fél, ő ugyanarra a képzésre jár mint én, oké akkor ezzel lezártam a történetet. Aztán nemsokkal ezután rámírt egy harmadik fél, aki szintén ugyanarra a képzésre jár mint én és egy évfolyamon vagyunk. (nagy a Kar). És ő tök szimpatikus lenne, meg őszintén neki jobban örülnék, de már az első sráccal megállapodtam és nem akartam vele szemét lenni h azt mondom h bocsi mégse.
Nem tudom hogy jól döntöttem-e. (ez mind ma[najó aug25-én] történt). Az első két sráccal megállapodtam h így lesz, és arra gondolok hogy ha velem csinálná azt vki h másnap szól h bocsika mégse mert xy szimpatikusabb, akkor ez nekem is rosszul esne. Ugyanakkor még 1 napja se ismerjük egymást, meg ő nem arra a képzésre jár mint mi, igazán megérthető dolog sztem h azt preferálom aki ugyanarra jár mint én. ((nem mondtam ezt neki, ezen most csak őrlődök))
Szóval szerintetek rosszul döntök? Tartozok neki(első srác) ekkora lojalitással annak ellenére h Facebookon ismerjük egymást 1 napja se (még van 2 nap h szobatársat keressen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!