Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hoztam 1-2anyagilag rossz döntést az életemben valamint csináltam egy kisebb rosszaságot aminek leginkább anyagi következménye van elmondjam e ismerkedéskor?
Azért nincs saját hàzam autóm megtakarìtàsaim...
Anyagi rossz döntések közűl egyik Exem(kicsit levett anyagilag) másik a főiskola ( diakhitel) aztán az emlìtett exem amikor nem tudott már levenni pénzzel. Megcsalt idejött villogni a pasijával volt kis balhé ...bìrósàg semmit nem kaptam(másod fokon) csak épp okoztam egy balesetet amiben 8nappn túl gyógyult a sérűlt. Megegyezhettünk volna mediátorral de előző ügy miatt bìróság lesz.. Èn úgy érzem inkàbb szerencsétlen vagyok mint bűnöző. Na de a leìrtak miatt ..anyagilag szószban vagyok..
Szedd össze magad, menj dolgozni, akár külföldre is, és így gyorsan tudsz majd pénzt félretenni.
Egyébként remélem tudod, hogy az excsajod a te hibádból húzott le téged, mert hagytad magad és voltál olyan h..lye. A másikért is te vagy a hunyó, mert lesüllyedtél arra a szintre, hogy ezt tedd.
Miért tetted ezeket?
Egyébként szerintem alap, hogy ismerkedéskor őszinték vagyunk a másikhoz és biztosítod a másikat afelől, hogy pl. ezeket a hiányosságaidat pótolni fogod, és összeszeded magad.
A diákhitel még érthető, de azt nem mondanám el, hogy lehúzott a kedves exem, mert akkor lehet, hogy az új ember is kapna az alkalmon. Lehet, hogy úgy gondolkodna, hogy "jééé, újabb balek, akit le lehet húzni."
valahogy árnyald a dolgot.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!