Mennyire általános dolog, hogy valaki 18 évesen rossz döntést hoz, és olyan egyetemre iratkozik be, amit megbán, és később nem tud vele megbirkózni, ergo rossz döntést hoz?
Sokan vannak ilyenek, de nem vagy odabetonozva. At kell menni mashova, ami jobban tetszik. Most nehogymar elcseszd az eletedet, hogy vegig olyannal kell foglalkoznod, amit utalsz, vagy beledoglesz az egyetembe. Ismerek olyat is, aki konkretan megbolondult az egyetem miatt, mert nem birta es nem akarta belatni.
Rajottel erre, ez tok jo, akkor tessek valtoztatni. Veszteni nem vesztettel semmit, ennyivel is okosabb, tapasztaltabb lettel.
Rengetegen vannak.
Én azt tanácsolom, ha valami nem megy, vagy nem szereted igazán akkor minél előbb váltani kell.
Én sajnos mindig úgy voltam, hogy "nem adom fel" és erőltettem az egyetemet, az évek meg csak repültek, és a mai napig nincs meg a diplomám. (Igaz mellette megtaláltam a munkát amiben hasznosíthatom a tudásom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!