Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy elég komplex kérdésem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félpár zokni kérdése:

Van egy elég komplex kérdésem, azzal kapcsolatban hogy szerintetek jó döntést hozok-e?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel 5 hónapja vagyunk együtt és még szűz és azt szeretné hogy lefeküdjünk egymással, csak 2 hete megismerkedtem sulimból egy másik lánnyal, akivel teljesen össze kapcsolódtunk. Régebben írtam egy jegyzetet, hogy milyen lenne számomra az ideális barátnő és ő mindennek megfelel, és miatta akarok szakítani bnőmmel mert úgy érzem, hogy ő vele sokkal boldogabb lennék. Ugyanakkor szeretem a barátnőmet de kevésbé már és fogalmam sincs, hogy mit mondjak neki mert ez mégis csak gáz, ha ezt mondom. Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a fsz de nem tudok mit tenni. A két lány kozott ráadásul ég és föld a kulonbseg: baratnom kituno, ő nem. Baratnom nem drogozik/cigizik ő igen. Barátnőm szülei totál konzervatívak és 8 ra mindig haza kell ernie, a masiknak pedig teljesen liberális szulei vannak es simán elengedik barmeddig. Ráadásul baratnommel semmi kozos nincs bennünk, viszont a másikkal szinte minden, zene, hobbi, filmek, oltozkodes, erdeklodesi kor stb. De baratnommel semmi ilyen, ráadásul a szülei és a testvérei is utálnak mert úgy vannak az egésszel, hogy egy 18 éves lány inkább a tanulásra koncentráljon, a húga pedig azert utál szerintem mert feltekeny rá, hogy van pasija aki kitart mellette még akkor is, ha ilyen szulei vannak, neki pedig meg nem volt. Kosz ha vegigolvastad, annyi is elég ha azt mondod egy pénisz vagyok de azt már tudom, de baratnommel ugyis szakitok
2017. márc. 17. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ótejóég a jegyzetedben benne volt, hogy az álomcsajod drogos legyen? Ez beteg. :D

Egyébként ha tervezed elhagyni (márpedig ha pl megcsalod vagy ilyenek, akkor mégnagyobb farok leszel, inkább szakíts) akkor legalább ne te vedd el a szüzességét. Hagyd meg egy olyan srácnak, aki tényleg mindennél jobban szereti, aki megérdemli a lány egyik legértékesebb dolgát.

2017. márc. 17. 22:42
 2/4 anonim válasza:
Hát ha úgy is szakítasz vele, próbáld meg nagyon kedvesen és tapintatosan. Egy lányt nagyon megérintenek az ilyenek. Esetleg könnyebb lenne neki szerintem (ha mindketten szeretnétek), hogy a szakítás után jóban maradtok és tartjátok a kapcsolatot. És szerintem ne hozd fel neki a másik lányt. Attól csak rosszabb lenne a helyzet. A másik lányhoz meg sok sikert :)
2017. márc. 17. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban egy s*gg vagy. Nem főképpen azért mert táltál másik lányt akihez jobban vonzódsz, hanem mert a leírásod alapján gyémántot dobsz el kavicsért. Egyébként is gondolj bele, a 'drogos' csaj simán ismerkedik veled annak ellenére is hogy barátnőd van, akkor mi a garancia arra hogy majd ha veled lesz akkor nem fog más pasikkal ismerkedni, vagy nem hagy el téged egy másik, szerinte jobb pasiért. Lehet most a másik lány jobban vonz téged, de szerintem buta döntést hozol.
2017. márc. 17. 22:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem mondtam el neki, hogy van :D tudom, hogy hiba de feltem hogy onnantól kezdve friendzoneolni fog. Amúgy igen, én is úgy terveztem, hogy jóban maradunk, és elmondom neki, hogy én vagyok a fsz és hogy egyáltalán nem az ő hibája és hogy nálam biztosan jobbat talál, akivel jobban passzol.

De én nem úgy fogom fel, hogy gyémántot dobok el kavicsért, mert jó igaz, egy boldog életem lenne, de hiányoznának a kalandok. Azzal a lánnyal pedig rengeteg kalandban lesz részem és igazából erre vágyom most leginkább, és magamat ismerve tudom hogy egy pár hónap múlva már bánni fogom a szakítást, de valamiért úgy érzem muszáj megtennem, hogy feláldozom a kaland oltárán a boldogságomat a kiváncsiságom miatt. Ő volt az első barátnőm szóval nincs viszonyítási alapok sem, hogy milyen egy másik kapcsolat egy másik lánnyal

2017. márc. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!