Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy elég komplex kérdésem, azzal kapcsolatban hogy szerintetek jó döntést hozok-e?
Ótejóég a jegyzetedben benne volt, hogy az álomcsajod drogos legyen? Ez beteg. :D
Egyébként ha tervezed elhagyni (márpedig ha pl megcsalod vagy ilyenek, akkor mégnagyobb farok leszel, inkább szakíts) akkor legalább ne te vedd el a szüzességét. Hagyd meg egy olyan srácnak, aki tényleg mindennél jobban szereti, aki megérdemli a lány egyik legértékesebb dolgát.
Nem mondtam el neki, hogy van :D tudom, hogy hiba de feltem hogy onnantól kezdve friendzoneolni fog. Amúgy igen, én is úgy terveztem, hogy jóban maradunk, és elmondom neki, hogy én vagyok a fsz és hogy egyáltalán nem az ő hibája és hogy nálam biztosan jobbat talál, akivel jobban passzol.
De én nem úgy fogom fel, hogy gyémántot dobok el kavicsért, mert jó igaz, egy boldog életem lenne, de hiányoznának a kalandok. Azzal a lánnyal pedig rengeteg kalandban lesz részem és igazából erre vágyom most leginkább, és magamat ismerve tudom hogy egy pár hónap múlva már bánni fogom a szakítást, de valamiért úgy érzem muszáj megtennem, hogy feláldozom a kaland oltárán a boldogságomat a kiváncsiságom miatt. Ő volt az első barátnőm szóval nincs viszonyítási alapok sem, hogy milyen egy másik kapcsolat egy másik lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!