Rockerek! Mi a véleményetek ezekről az albumokról/zenékről?
Judas Priest - Jawbreaker
Judas Priest - British Steel,Painkiller (Full album)
Sodom - Agent Orange(full album)
Metallica - Kill Em All
Slayer - South of Heaven
Black Sabbath - Heaven and Hell
Judas Priest - Hellrider
Judas Priest - Jawbreaker - Klasszikus
British Steel - Kitűnő album, viszont van benne egy-két gyengébb szám
Painkiller - Minden idők egyik legjobb albuma. Ha definiálni kéne hogy kb miről is szól a metál, mint műfaj, akkor csak annyit mondanék hogy Painkiller.
Sodom - Agent Orange - Egy jó thrash album, viszont nem mondanám kiemelkedőnek.
Metallica - Kill Em All - Zseniális album. Bár zeneileg nem ér fel a köv két albummal, a nyers, egyszerűbb, zúzósabb hangzás nagyon jól áll a csapatnak.
Slayer - South of Heaven - Kedvenc Slayer album, bár lassabb mint elődei, mégis kiforrottabbnak érzem.
Black Sabbath - Heaven and He'll - Bár Ozzy örök favorit, Dio is hatalmasat énekel. Az albumról meg csak annyit, hogy okkal lett klasszikus
Judas Priest - Hellrider - Elég csak annyit mondanom, hogy simán felér a Painkiller számaival
#10 Szégyelled... Mit szégyelsz ? A zenét ? Mert ugyanazt hallgatja ? Vagy mit ?
Ha szereted a paradicsomot, és ő is, akkor majd azt is elkezded szégyelleni ? Vagy hogy működik ez ?
Szánalmas amit írtál.
Az, hogy nem értessz egyet vele, az nem gond, de akkor azt mondd, ne azt, hogy szégyelled magad (?), mert ugyan azt hallgatjátok.
Amúgy meg a Black Sabbath igen is jó banda, lehet szeretni, meg nem szeretni, de akkor is jók. (Valakinek bejön Ozzy hangja, valakinek nem, nekem pl. nem igazán tetszik amikor nyávog, meg húzza, sokkal inkább Ian Gillan-é, ha férfi énekest kellene mondanom, de van pár olyan számuk, ami eszméletlen jó.)
De ettől függetlenül nagyon jó banda.
Aki nem ért vele egyet, az megmagyarázhatja miért is nem.
És azért nem kell leugatni.
Nagyon jó zenéket is csináltak, profi gitárjátékkal, azokban az időkben kiemelkedően jók voltak!
Vissza lehet emlékezni mi volt a választék itthon, vagy akár külföldön.
De szerény véleményem szerint azóta sincsenek "ilyen sz# r, langyi bandák" mint ők (Black Sabbath, Led Zeppelin, Pink Floyd, ZZ Top, később Aerosmith, AcDc, meg a Guns n Roses).
Ami van, mint pl. a Greta Van Fleet az meg egy copy, és ráadásul nem is (szerintem) a jó fajtából...
Szóval, ha ezeket a zenéket pl. hallgatja egy gyp-s, nem fogom magamat, se a zenét, se a zenét hallgató embereket szégyellni miatta, legalábbis én nem...
Akinek meg nem tetszenek ezek, nekem nem fáj, biztosan meg marad a jegyem nekik köszönhetően, ők meg zúzzanak csak byealexára, engem aztán nem zavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!