Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi zenékről?

Figyelt kérdés

1. Baltimora- Tarzan boy

2. Toto- Africa

3. Culture Club- Karma Chameleon

4. Wham!- Wake Me Up

5. Cutting Crew- I Just Died In Your Arms

6. Tina Turner- The Best

7. Dirty Dancing- Hungry Eyes

8. Starship- Nothing's Gonna Stop Us Now

9. Kim Wilde- You came

10. Belinda Carlise- Heaven Is a Place on Earth

11. Cyndi Lauper- Time After Time

12. Cyndi Lauper- Girls Just Want to Have Fun

13. Mike Oldfield- Moonlight Shadow ft. Maggie Reilly

14. Mike Oldfield- To France ft. Maggie Reilly

15. Diana Ross- Upside Down

16. Laura Braningan- Self Control

17. Duran Duran- A View to a Kill

18. Billy Joel- We Didn’t Start the Fire

19. Billy Joel- Uptown Girl

20. Flashdance- Maniac

21. A-ha- Take on me

22. George Harrison- Got My Mind Set on You

23. Sandra- Maria Magdalena

24. C. C. Catch- 'Cause You Are Young

25. Stevie Wonder- Part Time Lover

26. Survivor- Eye of the Tiger

27. Opus- Live Is Live

2019. ápr. 15. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Egyiket sem ismerem, max az elsőt!
2019. ápr. 15. 00:15
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

A 80-as évek legjobb zenéi, persze a teljesség igénye nélkül, mert van még jó pár. :-)

Nekem tetszenek, bár van pár amit nem ismerek.

2019. ápr. 15. 08:05
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Ez a retrorádió teljes repertoárja amit az év 365 napjának 24 órájában játszanak véges végtelenül. Én azt mondom ezeknek túlnyomó része akkor jól szólt a rádiókban, de ennyi, kár erőltetni 2019-ben. Aki bírja hallgassa, de direktbe letolni egy országos csatornán, vagyis erre építeni a teljes műsoridőt, szerintem szándékos rombolás, emellett full gáz elgondolás. Én pl. bírom Cindyt, jó dalokat írtak neki, és van még pár amit meg tudok hallgatni ezek közül. Évente 1-2-3-szor, de nem naponta 5ször.
2019. ápr. 15. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

3-as

Igen része valóban a repertoárnak, de ez csak néhány a több ezer dalból.

Két gondolta jutott eszembe a hozzászólásoddal kapcsolatban.

Biztos ismerd a mondást, hogy ízlések és pofonok. Mikor leírtad a mondandódat eszedbe kellett volna hogy jusson és akkor nem írsz hülyeségeket. Lehet hogy Neked nem tetszenek a régi dalok de attól még másnak igen, és nem kényszerítenek senkit tudtommal hogy melyik adót hallgassa. Ha nem tetszik tovább tekersz és ennyi.

A másik meg hogy napi 5-ször hallasz egy dalt, biztos hogy nem a Retro Rádión van inkább jellemző a mai zenéket játszó adókra.

2019. ápr. 15. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Ja értem, ízlések és pofonok, de a véleményem attól hülyeség, hogy nem egyezik a tiéddel. Még csak nem is arról írtam, hogy mi tetszik és mi nem, hanem a kérdésre válaszoltam, hogy szerintem miért túlzás azon a 4-5 adón a létező összes zenének a jó ha 5%-át tolni orrvérzésig. Sajnálom ha ezt nem érted.
2019. ápr. 15. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A nagy része a 80as evek kommersze, a ma legfelhájpoltabb előadók régi megfelelője.

Persze van köztük jó, de egyik sem a művészet csúcsa.

2019. ápr. 16. 01:18
 7/10 BruceStark ***** válasza:
83%

#6 Köszönöm!

Egyszerűen ki nem állhatom azt, amikor valaki leszarozza a mai mainstream popzenét, közben meg Modern Talkingot hallgat a rádión, hogy "igen, na ez zene, nem úgy mint a Bieberféle b_zipop!". Találkoztam ilyennel...

Sajnos az emberek igen nagy része annyira leegyszerűsítve látja a világot, hogy régen minden zene jó volt, ma meg minden szar.

2019. ápr. 16. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7, egyet értek, engem is nagyon idegesít, ha valaki nem képes felismerni, hogy nem a kortól függ a színvonal.
2019. ápr. 16. 13:36
 9/10 anonim válasza:
A girls just wanna have funt imádom <3
2019. ápr. 16. 14:47
 10/10 A kérdező kommentje:

1, 2.: akkor hallgassátok meg!

Valóban, ez nem a teljes része, mert ott van még pl. Michael Jackson, Madonna, Alphaville, Outfield, Abba, Blondie stb.

Nyilván azért van ez a rádió, mert valaki még szereti az ilyen zenét. Mindenki maga válassza meg, milyen rádiót akar hallgatni.

Szerintem ez mindig is úgy volt, hogy minden korszak zenéinek a töredékét nyomatták a rádióban orrvérzésig, és soknak viszont híréről-hamváról nem lehetett hallani.

7: Nem támadó jelleggel írtam ki a kérdést. Senki nem mondta, hogy szar az új és hallgasd a régit. Bár tény és való, hogy én nem bírnám hallgatni az általad említettet és a régi korszak zenéiből sokkal több jó van, mint mostani. És ami mostani tetszik, az sem ér fel a régi zenékhez. Szerintem. De az csak az én véleményem és senki nem kényszerít senkit, milyen zenét hallgasson/szeressen.

2019. ápr. 16. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!