Szerintetek tényleg van olyan, hogy kamurock? Vagy hogy "ha ezt meg ezt hallgatod, nem is vagy igazi rocker"?
Figyelt kérdés
2019. jan. 25. 19:43
12/28 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: nem válaszoltál a kérdésre.
2019. febr. 8. 18:29
13/28 anonim válasza:
Igaz, nem válaszoltam. Nem tudom milyen emberekkel találkoztál, de akiket ismerek és beszélgetek velük, egyszer sem szekáltak senkit ilyennel. Kamurock, mi? Ha nem teszed a fejed, nem szólnak le. Az előfordul, hogy megjegyzik, hogy nekik gyenge, vagy szerintük fos ez meg az az előadó. Ízlések és pofonok. Sőt, lehet elkerekedik a szemük, ha a nagyokról nem hallottál, talán ecsetelik is és bekapcsolnak pár számot. De csak duzzogtok kistinik módjára. Mégis mi a túrót érdekel, ha valaki így beszól? Átülsz másik sörpadhoz és ismerkedsz másokkal. Egy kicsit elkanyarodtam, sebaj.
14/28 A kérdező kommentje:
Én ismerem a nagyokat, nem arról van szó, de sok ilyen kommentet látok.
"nekik gyenge"
na, ez meg a másik. Miért kell olyan keménynek lenni?
2019. febr. 10. 13:15
15/28 anonim válasza:
mert az emberek ízlése változó,azért.
16/28 A kérdező kommentje:
Ez nem volt válasz. Az kérdezem, miért lenne csak az rock, ami kemény.
2019. febr. 11. 21:41
17/28 anonim válasza:
Ki mondta, hogy csak az rock? Erről egy szó sem esett. Arról szólt a fáma, hogy nem mindenkinek elég zúzós, húzós és kemény az amit épp te hallgatsz. Bár már itt lassan áttérünk a Metál témába is. Nem úgy osztályozzák, hogy csak az rock zene, ami hú de kemény. Ha belefér egy adott kategóriába akkor annak számít, ennyi. Ha tisztában vagy a fogalmakkal az már sokat segít ebben a kérdésben.
18/28 A kérdező kommentje:
Hát de aki kamurocknak mond valamit, az márpedig ezt gondolja, hogy igen, ami nem kemény, az kamurock.
Pedig a rock nem az Anthraxszal kezdődött, de ha velem valaki elhiteti, hogy Buddy Holly kemény legény volt, hát ember legyen a talpán. Végigolvastam egy csomó mindent a zene történetéről az 1900-as évek elejétől. Nem én vagyok, akit leszóltak. de te is rögtön erre gondolsz: "védi a lágyabb rockzenét, biztos olyat hallgat".
2019. jún. 3. 18:30
19/28 anonim válasza:
Le kell tojni. Ahány ember, annyi felfogás. Mégis elfér egymás mellett egy fesztiválon aki Bikinit hallgat és aki Amon Amarth-ot. Beszélgetnek, sörözgetnek, ismerkednek és jól érzik magukat. De ha úgy vetted ki a szavaimból, hogy rád értettem, akkor elnézést! Általánosságban próbáltam beszélni azokról akik emiatt felhúzzák az orrukat. Plusz nem szokásom lenézni a lágyabb rock zenét is. Olyat is hallgatok, bár....lehet nem annyira annyira lágyat, mint te, de ez mellékes most szerintem. Egy szó, mint száz, ne foglalkozz ilyenekkel és kész. Nem lesz fekélye az embernek legalább. \m/
20/28 anonim válasza:
15 éven felül már nem érdekes a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!