Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tarja vagy Anette?

Tarja vagy Anette?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2010. jún. 21. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Tarja.
2010. jún. 21. 19:16
 2/11 hell-ikon ***** válasza:
53%

Ez egy teljesen értelmetlen kérdés és összehasonlítás.

Két homlokegyenest különböző stílust képviselnek énekesként.

2010. jún. 21. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség összehasonlítani 2 teljesen különbözű kaliberű énekest. De Tarjával jobban szerettem a Nightwish-t, amióta Anette van, alig-alig hallgatom. Tarja pályafutását azonban nyomon követem.
2010. jún. 22. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Iszonyatosan különböző, de Anette-nek nem a Nightwish-ben van a helye.
2010. jún. 24. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
egyértelműen Tarja. Tarja legalább vitt valami életet a zenekarba, de Anette-tel simán csak átlagosak lettek
2010. szept. 1. 19:03
 6/11 anonim válasza:
Nem összehasonlíthatóak. A Nightwish lelke Tuomas, rajta nagyon sokminden múlik. Anette rockosan énekel, zemélyes véleményem szerint ez semmi. Tarja személyisége miatt hagyta el a bandát, már nem az, aki volt. Nem mennék el egy szólókoncertjére sem, mert nem állok ki a felszínessége mellett, de termlészetesen megvan az összes album tőle.:) Összességében annyit mondanék, hogy Tarja különleges, de Anette NEM!
2011. máj. 21. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Akármi akármit mond, Tarja nélkül nem lenne ott a Nightwish most ahol van.

Tuomas jó zeneszerző, de ha már az elejétől kezdve egy ilyen Anette szintű nővel énekeltetnek, nem lennének ismertebbek, mint az Epica, Within Temtation vagy Lacuna Coil féle női-metál bandáknál.

Egy zenekarban mindig az énekes viszi a prímet! Ha az énekesnek nagyon jó hangja van és jó megjelenésű, jó az előadási stílusa, akkor onnan a zenekarnak szinte nyert ügye van, az már félsiker. Ha jó zenét is játszanak, akkor meg van a siker másik fele is, és sok koncertezéssel be lehet futni. :)

Számomra a Nightwish Tarjával volt az igazi, addig különleges volt, mert senki nem csinált odáig hasonlót sem. Emlékszem még 2000 nyarán mikor először tettem be lejátszómba a Wishmaster albumot, és fogalmam se volt hogy miféle zene ez a NW, az eleje ahogy indult, rákezdni Tarja 'Take heed dear heart, once apart...' hát egyből legyökereztem tőle, és tátott szájjal hallgattam végig... Most Anettel meg olyan átlagos popmetál, Tuomas tényleg jó zeneszerző, de Anette hangja nem passzol ehhez a stílushoz és szinte lehúzza az egész zenét. Nem hiszem el h a több száz jelentkező közül nem találtak volna egy alkalmasabb énekest. Nem vagyok egy kukacoskodó típus, de youtube-n kapásból annyi amatőr home-made videó van fent, amiben több különb jó hangú ismeretlen csaj van és inkább szívesebben látnék közülük valakit NW élén. Szoktam néha olvasni NW videó kommenteket, és úgy látom nem én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be Anette.

Ez a Tuomas is olyan suttyó módon küldte el Tarját, ahelyett h kereken megmondta volna Tarjának vagy megszoksz vagy megszöksz. Inkább ilyen elbocsátó üzenetet írogat neki... Hát milyen már ez? Samit is úgy küldette el a bandából, nem az h odament volna hozzá és megmondja neki, hogy nem tetszik a hozzáállásod, hanem inkább rásózta a dolgot a menedzserére h intézze el. Mondjuk Sami tényleg nem illett NW-be, elég passzív volt. :D

Tarjának is vannak jó számai, de mivel rajongói főleg NW fanok is, ezért sokan elvárnának tőle valami NW szintű zenét, és hát nála hiányzik Tuomas géniusza. Tuomas-éknak se fut már annyira szekér mint az előző albumnál, az is inkább csak a "botrány" miatt lett akkora siker, noha nekem bejön az új lemez, mégsem kapós annyira mint a korábbiak (úgy tudom).

Jah még annyit, egy zenekarban az énekesen van a legnagyobb nyomás, neki mindig topon kell lenni, ha fáj a feje, szar napja van, akkor is energetikusnak kell mutatkozni, mert a nézők 80%-a őt fogja lesni, nem a többieket. És azt is megértem, ha a turnébuszon meg az öltözőben nincs kedve szagolgatni a többiek bagószagát, ezt csak a nem dohányzók érzik, hogy a cigarettázóknak milyen gyomorforgató szaguk van!

2012. febr. 25. 09:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Valóban, Tarja szóló projectjéből hiányzik valami, amit a nightwish instrumentálisai tudtak, ebben nincs benne, hiába egy olyan nagy egyéniség mint Tarja. Az új Nightwishtól idegenkedtem eddig, de mostanában rákaptam egy kissé, vannak azért szerethető számok Anettel is,csak nagyon nagy a váltás. Tény,hogy elmarad Tarjától, nincs ki hozzá fogható lenne, ő egy istennő, de néha igencsak elgondolkodtató,hogy milyen nehéz lehet az új lánynak elviselnie a kritikákat amit kap. Bár ömlik be a pénz neki,úgyhogy van motiváció, a szívam annyira nem fog megszakadni. Anette-nek nincs rossz hangja, meg sötét hajjal egész aranyos, úgyis a zenészeké a fő szerep, azokat meg kellőképpen kiegészíti. De tény,hogy most már semmivel sem többek mint a Visions of atlantis meg a Lacuna coil, bár zenében még mindig kicsivel fogósabbak.
2012. máj. 4. 06:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Régi Rajongó: Tarja

Új rajongó: Anette

IGAZI rajongó: NIGHTWISH!!!

2012. máj. 22. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
egyértelműen Anette!
2013. aug. 1. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!