Melyik az a Nightwish klip, amiben a gitáros férfi énekel egyedül? Akkor készült amikor Tarja már nem Anette még nem volt a zenekarban.
Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 23:47
1/9 anonim válasza:
A The Islander-re gondolsz?
Abban énekel egyedül a csávó, a többiek mondjuk adnak néha alá. De Anette már volt akkor! Nem azért, de szerintem a The Islander az egyedüli lehetőség, és nem adtak ki klipet az átmeneti időszakban.
2/9 A kérdező kommentje:
Amire gondolok az egy keményebb zúzós szám volt, még jó régen láttam egy zenecsatornán párszor! Mostanában az eszembe jutott, de sehol sem találom, lehet, hogy újrafelvették Anette-el? De, ha kiadták azt a klipet is, akkor csak lennie kell valahol?!
2009. dec. 17. 00:24
3/9 anonim válasza:
A Nightwishnek nincs olyan klipje, ahol nem szerepel sem Anette, sem Tarja.
4/9 anonim válasza:
hát van egy, amit csak Marco énekel, de ez lassú szám
While Your Lips Are Still Red
vagy ezt is ő énekli, de Anette már megvolt:
Master Passion Greed
5/9 anonim válasza:
Vagy keress rá a Tarot-ra, ott énekel Marco.
6/9 anonim válasza:
esetleg a symphony of destruction? az elég zúzós, és egyik csaj sem énekel benne
7/9 anonim válasza:
Végülis...
De az Megadeath szám, a Nw csak átdolgozta.
8/9 anonim válasza:
tegnap 19:11 vagyok. igen, tudom, hogy csak átdolgozta, de esetleg lehet, erre gondolt a kérdező:D
9/9 Scarlett O'Hara válasza:
While Your Lips Are Still Red
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!