Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi Tarja Turunen autógrammcíme?

Mi Tarja Turunen autógrammcíme?

Figyelt kérdés
Rengeteg helyen próbáltam már, de nem találom. Nagyon fontos lenne, mivel barátnőmnek születésnapja lesz (mondjuk még fél év addig, de előre gondolkodom) és szeretném meglepni egy autógrammal. Ha esetleg lenne bárki, aki tudja a címet és már kapott is választ tőle, nagyon szépen megköszönném, ha elárulná a címet. :)
2011. okt. 2. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Kicsit már régi a kérdésed de hátha még nem évült el. :)

Próbáld meg itt:

Tarja Turunen

Vertigo Records

Stralauer Allee 1

10245 Berlin

Germany

Ez a lemezkiadó címe, elméletileg tovább küldik neki. Még ott lent írja, h ha aláírás kell, küldj egy képet amit alá szeretnél íratni (de ha nem küldesz lehet h akkor is küldenek vmilyet), meg a borítékba tegyél egy nevedre megcímzett borítékot, meg egy IRC-t vagyis egy Nemzetközi Válaszkupont (postán lehet venni). Utána ha szerencséd van pár hónap után kapsz egy aláírást. De semmi sem 100%, lehet h nem válaszolnak, ez előadó függő.

Vagy pedig, B változat: elmész egy koncertjére (pl. lesz októberben egy Bécsben) és odamész a backstage bejárathoz minél korábban, és megvárod h megérkezzen és meg próbálod elkapni. Vagy koncert után. Hacsak Marcelo ki nem dobat, ő kifejezetten nem szeretni ha bárki is a Tarjája közelébe megy. De azért lehet próbálkozni. Nekem is van aláírásom meg fotóm, igaz még a legelső Nightwish koncert után készült. :)

Egy emberkével beszéltem, aki meg haverjaival be akart menni hozzá, de a férje kidobatott mindenkit, de ők nem hagyták annyiban a dolgot, kerestek másik bejáratot és akkor már sikerrel jártak. =)

2013. aug. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!