Mi Tommy Joe Ratliff autogrammcíme?
Nagyon szeretnék írni neki de sajnos nem találtam meg. Vagy nincs is neki?
Am ha valaki nem ismeri: Adam Lambert gitárosa(!) és nagyon imádom!
Hülye válaszokat légyszi ne!
Köszi a választ!
Sajnálom hogy nincs. :(
Nagyon várom már hogy Magyarországra is eljöjjenek de hát egyelőre nincs szerencsém! :(
Köszi a Twitter címeket! :)
Mindenképp követem őket!
:) Én Bécsben voltam,22. én de remélem hogy eljön Bp-re is. Jeleztük hogy ott voltunk,mármint egy csomó magyar. :D Úgyhogy remélem értékelik.
Nincs mit.:)
Szia!
Én is szerettem volna menni de mivel az ország másik végében lakom az utazást nehéz lett volna megoldani. :(
Még bőgtem is miatta de az sem változtatott semmit. :(
Remélem vették az adást és tényleg jönnek Debrecenbe vagy Budapestre. Oda mindenképp elmegyek és élőben állok sorba az autogramért!! :)
Jó tettétek hogy kiálltatok a magyarok mellett!:)
:) Sajnálom hogy nem tudtál ott lenni! Nem tudom hallottál-e róla,de itt Magyarországon van egy nagyon masszív rajongói klub és ennek vezetői osztottak minden magyarnak és magának a bandatagoknak is HunGlamily feliratú karszalagokat. Adamnek tetszett és ötletesnek találta,a dobos pedig viselte még a következő koncerteken is,és ki is tette twitterre.
Szóval eléggé nyilvánvalóvá tettük hogy ott voltunk.:D
És biztos vagyok benne hogy egyszer eljut ide is.:)
Mellesleg Tommy kb fél éve még nem volt szimpi ,ott Bécsben meg majdnem elájultam ,annyira gyönyörű élőben,ahogy Adam is persze. :D
Jól tettétek mert legalább felhívtátok a magyarokra is a figyelmet és remélem hogy hamarosan tényleg ellátogatnak hozzánk! :)
Azokat a karszalagokat én is láttam interneten és jó figyelemfelkeltők! :)
Így tovább! :D
Levelet ide írhatsz neki, mindegyiket elolvassa:
Tommy Joe Ratliff P.O.Box 6261 Burbank, CA 91510
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!