Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » NAGYON FONTOS! Ha megvan...

NAGYON FONTOS! Ha megvan valamilyen külföldi sztárnak az autógrammcíme, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy külföldi sztártól egy autógrammot és a címe is megvan!

Akkor most arra a címre írjak egy levelet?

És mit kell ilyen helyzetben írni?

Mellékelni kell hozzá valamit(pl.:válaszboríték,fénykép abban az esetben ha arra szeretnék autógrammot vagy ilyesmit)?

Kb mennyi időn belül kapom vissza a levelet,vagy egyáltalán vissza szokták küldeni?

És azt tényleg a sztár írja alá vagy valamelyik embere?

Ja és kb mennyibe kerül azt feladni?

Előre is köszi a válaszokat és bocsi a sok kérdésért!

Üdv!

2010. márc. 7. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól tudom, akkor a boritékba mellékelned kell egy válaszborítékot, amit felbényegezve és az címed felírva küldöd el, szerintem képet küldhetsz, de az nem tudom, hogy megy tovább :)
2010. márc. 7. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Küldesz neki egy levelet megcímzett és felbélyegzett válaszborítékkal (utóbbi alatt nem magyar bélyeget, hanem tehetmentesítést kell érteni), két-három sorban angolul megíarhatod neki, hogy nagy rajongója vagy, és nagyon szeretnéd, ha küldene neked egy autogramot. Egyebet nem kell küldened.

A választ kb. két-három hónap alatt fogod megkapni, de ne bízz abban, hogy saját kezű aláírást fogsz benne találni. Legjobb esetben is vagy egy előre legyártott autogram-kártyát fogsz kapni, meg egy szabvány-köszönőlevelet.

Az, hogy mennyibe kerül feladni, attól függ, hogy hová megy majd a levél. Ha Amerikába, akkor egy ötszázas lesz legalább.

2010. márc. 7. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!