Anette miért mutogat a koncerteken? (Nightwish)
Van egy stílusa. Tuomas éppen emiatt a stílus miatt tartotta alkalmasnak az énekesi posztra. Több interjúban is elmondta, hogy elegük volt már Tarja jégkirálynő-imidzséből, és szerették volna az új énekessel megmutatni a banda másik arcát.
Eleinte nekem is sokkoló volt, amikor a videoklipekben - tényleg nem lehet mást mondani - 14 éves csitriként rázta magát (olyan cuccokban, amiket már én sem vennék fel, pedig még csak 23 éves vagyok), aztán többször megnéztem a klipeket, láttam interjút Anette-tel, és meggyőződtem róla, hogy egy teljesen szimpatikus, jófej csaj.
Hogy egyes rajongóknak ez nem tetszik? Erre Tuomas azt mondta, hogy már amikor Tarját kivágták, tisztában voltak vele, hogy el fognak veszíteni egy csomó rajongót, de nem érdekelte őket. Szerintem igaza van: a művész elsősorban önmagát próbálja kifejezni, és ne akarjon megfelelni a közönségnek! Ha nem magadat adod, nem leszel hiteles, és akkor lőttek az egésznek...
Ha jól tudom, Anette eredetileg is szőke volt. Szerintem jól áll neki, jobban, mint a tavalyi barnás-vöröses. :) (Tudom, ízlések és pofonok...)
Én szeretem a személyiségét, meg a hangját, de a színpadi mozgását nem hiszem, hogy valaha is meg fogom kedvelni. És itt most nem a léggitározásra, meg a metálvillára gondolok, ezekkel nincs semmi baj, Tarja is csinált ilyeneket és aranyosnak találtam akkor is, most is.
mér' mit csináljon? álljon a színpadon, mint akit odatettek? valahogy kell mozognia, nem? és ha neki ilyen a mozgási stílusa, hát ilyen. még mindig jobb, mint Tarja jégkirálynős-dívás fel-alá sétálgatása a színpadon... igen, néha-néha megrázta a fejét, de azon annyira látszott, hogy mesterkélt, és csak kényszerből csinálja, mert azért mégiscsak egy metál banda.
egyébként meg a nagy Tarja-fanoknak ajánlanám, olvassanak utána néhány Tarjaval készített cikkben, mennyire nehezen bírkózott meg azzal, hogy "metálos" legyen. szóval ami a rajongóknak öröm volt, az neki maga a kínszenvedés. évekbe telt, mire belejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!