Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti hogy döntöttetek el hogy...

Ti hogy döntöttetek el hogy ki a bias-otok a BTS-ből?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok közülük választani mindegyiküket imádom. Nektek ki a kedvencetek és miért pont őt vàlasztottátok? Esetleg van olyan akit kevésbé szerettek a srácok közül?

2018. aug. 20. 12:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azt hiszem talán Jin-t és V-t szeretem a legjobban, az ő személyiségük áll hozzám a legközelebb. Sose értettem hogy lehet egy bandát divatból hallgatni
2018. aug. 22. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

A BTS volt az első bandám, és mikor elkezdtem hallgatni őket, akkor mindegyikőjük annyira hasonlónak tűnt. Jimin rögtön szimpatikus lett, viszont nem tudtam, hogy ő ugye Jimin. Mármint, mindegyikük annyira úgy nézett ki elsőnek, hogy hiába néztem képeket az interneten, nem tudtam megállapítani, hogy melyikőjük kicsoda. Volt egy olyan sejtésem, hogy akit kinéztem a videóklipben, az Jimin. De nem voltam benne biztos. 1 nappal később megnéztem egy oldalon, hogy melyik videóklipben ki kicsoda (az ember nem is hinné, hogy a who is who hasznos lehet :D), és tényleg Jimin volt akit elsőnek kiszúrtam. :D

Szóval itt kezdődött az egész. Azután néztem videókat róluk, stb., és személyiségre is Jimin jött be nekem. Szóval nem konkrétan én választottam ki őt, hanem tényleg ő volt az, aki jellemre a videók alapján nagyon hamar megkedveltette magát velem.

Igazából a "kit szerettek kevésbé" annyira értelmetlen kérdés szerintem. Mármint oké, szimpátiára nyilván meg van, és avval nem tudsz mit kezdeni, ha valaki nem szimpatikus. Viszont a nem szimpatikus nem egyenlő (számomra) a "kevésbé szeretéssel". Pláne, hogy képernyőn keresztül annyira nem tudsz megismerni egy bandát, hogy konkrétan a személyiségét ne szeresd (szerintem). Vagyis nem tudom. Taehyung például nem annyira szimpatikus, de vele sincs problémám. Egyébként az elején RM egyáltaláán nem volt szimpatikus. Nagyon nem. De pár hónap alatt annyira megszerettem őt, most már talán ő a biasom. Erről még mindig nem állapodtam meg magammal, de nem is baj. Nem baj, ha nincs biasod. Nekem sem minden bandából van. Meg sosem konkrétan választok, hanem ugye ha egy új bandánál észreveszek valakit, aki nagyon szimpatikus, vagy esetleg a személyisége tetszik... de sosem erőltetem a bias választást, te se tedd. :)

2018. aug. 26. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
* szeretek
2018. aug. 26. 00:27
 14/15 anonim válasza:
10%
Az összes ugyanúgy néz ki
2019. jún. 29. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem Jungkook a bias-om mert cuki,helyes és nagyon aranyos a mosolya,nagyon megtetszett az euphoria amit ő irt, persze minden dal tetszik amit ő irt, és az egész bandát szeretem, csak ő az akit jobban meg kedveltem a bandából.A BTS volt az a banda akit először megismertem ,persze a barátnőim mutatták a Balckpinket ,meg az Exot de nekem mégis a BTS az a banda aki jobban tetszik.mert őket ismertem meg elsőnek.A dalaik is nagyon tetszenek és remélem hogy egyszer elmehetek egy koncertjükre.
2019. aug. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!