Vlopez kérdése:
Ki a bias-otok a Bangtan boys-bol?
Figyelt kérdés
Pár napja vagyok meg csak army, de Rap Monster egyből megfogott!!^^ nektek melyik helyes pasi a flegfrankóbb?*-*2016. dec. 26. 22:31
2/22 A kérdező kommentje:
Öt is imádom!!^_^ kawaii
2016. dec. 26. 22:35
4/22 anonim válasza:
Jungkook a legfőbb talán, de mindegyikőjüket egyformán szeretem :""D
5/22 anonim válasza:
Nem is tudok dönteni :) Igazából én se régóta vagyok ARMY, még nem annyira ismertem meg a srácok személyiségét. Egyidős vagyok Jiminnel és V-vel :D
Szóval akkor talán ők ketten a kedvencek, mert egyforma a korunk. De szeretem Jungkook-ot is nagyon, csak nem akarok pedofilnak tűnni. Hahah ♥
6/22 anonim válasza:
Nekem Jimin a legfőbb biasom de Jungkook-ot is nagyon szeretem :) Egyébként én V-t annyira sosem kedveltem, mi benne olyan cuki?
7/22 diuska2002 válasza:
Én se olyan régen vok army de nekem Jungkook a kedvenc és után Jin, és Jimin meg a többi. :) Amugy én azért birom V-t mert olyan viccesen hülye és ez megfogot..persze J-hope se rossz de szerintem nem helyes..de szerintem mindegyikük ari a maga modján ;)
8/22 diuska2002 válasza:
Elfelejtettem oda írni h Jin után V és csak utána Jimin. Am én mindegyiknél fiatalabb vok tehát..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!