Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a bias-otok a Bangtan...

Vlopez kérdése:

Ki a bias-otok a Bangtan boys-bol?

Figyelt kérdés
Pár napja vagyok meg csak army, de Rap Monster egyből megfogott!!^^ nektek melyik helyes pasi a flegfrankóbb?*-*

2016. dec. 26. 22:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
J-Hope es Jungkook
2017. jan. 2. 17:15
 12/22 anonim válasza:
Rap monster😍😍 (fangirl roham xd) ohh a drága Namjoon...szerelme volt első látásra...hatalmas szőke haj ütős rapp és bumm. Egyszerűen imádom azt az embert a stílusa, a dalszövegei, a tehetsége és azok a gödröcskéi *--* ahh imádom.....de mellette ott van V akit nem lehet nem imádni😍 de persze az összes kis majmot nagyon imádom😊
2017. jan. 5. 02:52
 13/22 anonim ***** válasza:
J-hope😍 de mindegyikojuket imadom😍
2017. jan. 9. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Most nem azért, de milyen ARMY az, aki azt mondja, hogy "sosem kedveltem annyira, mi benne olyan cuki?" Szerintem az ilyen ne hívja magát ARMY-nak. Mindenkit imádok, nem lehet őket nem szeretni! Egyébként TaeTae a biasom *3* Ez csak az én véleményem volt. Igaz régi kérdés, de nem tudtam megállni, hogy ezt leírjam :3
2017. jan. 23. 14:10
 15/22 anonim ***** válasza:
43%

Igaz hogy ANNYIRA nem kedvelem de ez nem azt jelenti hogy ha például mások támadnák nem védeném meg, vagy úgy gondolnám hogy ne is legyen a csapat tagja. Attól még szeretem a csapatot és ezért őt is. Ő BTS V. Tudok nevetni rajta, figyelek rá. Azt hogy annyira nem kedvelem úgy értem hát hogy ha választanom kéne egy tagot akit a legkevésbé kedvelek, az ő lenne. Ez meg az én véleményem. És képzeld, még ha tényleg egyáltalán nem is kedvelném őt, ezt az egy tagot, attól még teljes mértékben ARMY vagyok. Látod emiatt a hozzáállás miatt nem szeretik a kpop fanok az olyan Armykat mint te! Szállj le kicsit a földre!

2017. jan. 23. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mint én? Teljesen normális ARMY vagyok, csak na.. Előtte pont ideges voltam, szóval lehet, hogy bunkó stílusban válaszoltam, sorry

2017. jan. 23. 20:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Jungkook 😍😍
2017. márc. 10. 00:41
 18/22 anonim válasza:
Namjoon c:
2017. márc. 12. 21:28
 19/22 anonim válasza:
100%

Tökre élvezem, hogy jönnek ezek a "Mi? XY? Komolyan? Őt szereted? Én nem..."; "XY-on nem is tudom mit ehetnek annyira az emberek."; "Őt szeretem a legkevésbé/Őt utálom a legjobban a bandából.", meg hasonló kommentek. Aki ilyeneket ír, az NEM ARMY. Nekem is van Biasom, Bias wreckerem közülük, de ha valaki megkérdezné, hogy mit szeretek a legkevésbé, sosem tudnék válaszolni. Yoongi az UB-m, wreckerem meg Tae, de ettől függetlenül ugyanannyira szeretem Namjoont, vagy Kookot. Mind ugyanolyan fontosak, és nem csak a bandában. Aki azt mondja, "Ismerem elég jól az összes tagot, hogy meg tudjam mondani, hogy nekem XY miért nem szimpatikus.", az nagyot téved. Mindegyikükben van valami jó, valami szerethető, mind szépek (bárki bármit mondhat, mindenki szép a maga módján), mindegyikük ugyanolyan tehetséges. Lehet, hogy JK hangja stabilabb, mint Jiné (bár szerintem ezen vitatkozni lehetne az Awakes előadása után), de akkor említük már meg Seokjin visuáljait is. Néhány ember elvakul egy bizonyos tagtól, és fel sem tűnik, hogy mennyi dolgot hagy ilyenkor ki. Nem csak a többiek tehetségére, adottságaira célzok, de higyjétek el, hogy sokkal jobb úgy nézni egy BANGTAN BOMBot, hogy mindenkit ugyanannyira tisztelsz. Akik szerint XY nem olyan tehetséges, vicces, szép, stb., mint a többiek, nézzen meg néhány újabb RUN! epizódot, BANGTAN BOMBot, vagy bármi hasonlót, hogy csak arra az általa alábecsült tagra figyel, és garantáltan pár nap múlva nevetségesnek fogja találni az eddig állítottakat. Tapasztalatból írom. :)

RM: Olvassatok csak utána, 15 éves korában szív műtéte volt, 30% volt az esély, hogy túléli, és lám, jól van. Az IQ-ja is 148. <^3

Jin: A humora fergeteges. Esküszöm. Felfigyelhettek az ujjaira is, egy betegsége van, és ennek ellenére, ő a BTS visuálja. Tiszteletem neki. <^3

JHope: Két szó remélem elég lesz. Tánc és Rap. Amit ez az ember művel, dícséretre méltó. Életemben nem láttam ilyen tehetséges táncost. <^3

Suga: Szociális fóbiája van, a szülei sokáig nem támogatták, régen depressziós volt, és sorolhatnám. Ennek ellenére ahova jutott, hihetetlen. <^3

Jimin: A mi kis mochink. Kicsi kezű-alacsony mochink. A hangja egy angyalérá emlékeztet, és mai napig sem értem, milyen idióta fenyegethette meg. <^3

V: Most mondanám, hogy alien, 4D, és ennyi elég, de mivel azt mondta, nem szereti, ha így hívják, legyen az én drága kis életem. Fura, vicces, maga a művészet. <^3

JungKook: Golden maknae, isteni visuálokkal és hanggal megáldva, a lányok legnagyobb álma (ez rímelt he). Mindenben jó. Tényleg. <^3

2017. ápr. 10. 11:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Én már elég régóta vagyok kpopper (9 éve), és már debütkor felfigyeltem a BTS-re. Nagyon megfogott az akkori stílusuk és beléjük szerettem.

Első biasom,Jungkook volt, aztán Jimin (Imádtam, az egész szobám tele volt vele QwQ), aztán jött a nagy NAMJOON mániám és hirtelen Jimint "leszedtem" és minden tele lett NAMJOON-nal...

Most pedig Suga, akit úgyszint nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon imádok...

Az egész BTS annyira jó, hogy szerintem soha nem fogok tudni betelni velük :D

2017. aug. 27. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!