Ki a kedvenc videós otok az alábbiak közül? ( többi lent)
Figyelt kérdés
K.polla Inez hilda papp Ayse Gülec Kárpáti Rebeka T.papp Anett Sarabeautycorner csece attila2017. júl. 2. 11:10
1/11 A kérdező kommentje:
Mi róluk a véleményetek szimpatikusak e tetszenek a videók ? Nektek
2017. júl. 2. 11:11
2/11 anonim válasza:
Ezek számomra már mind egy kaptafás unalmas tömegvideósok. Egyiket sem tartom semmire.
3/11 anonim válasza:
Nem is tudom.Magyar youtubereket nem nagyon nézek.Talán Attila még tűrhető :D
4/11 A kérdező kommentje:
Számomra is attila türhető anyi ezek közül Sarabeautycorner szeretem nagyon de azért jó ő mert nem magyar és egyedik a videói💟
2017. júl. 2. 13:51
5/11 A kérdező kommentje:
Ja meg Ayse Gülec Rebeka💟a többi vagy sajnáltatja magát vagy csak a fekiratkozók pénz meg hogy népszerüek legyenek és Dezső Bencéről vêlemény❔❓
2017. júl. 2. 14:02
6/11 anonim válasza:
Dezső Bence annyira beképzeltnek tűnik!Ez az egész kapcsolata Pollával szerintem a nézettségre megy.
7/11 A kérdező kommentje:
#6 igazad van és kitty
2017. júl. 2. 15:04
8/11 anonim válasza:
Úgy érted már megint Kitty?
Vele nincs bajom,viszonylag vicces videói vannak(szerintem) :D
9/11 A kérdező kommentje:
#8 igen
2017. júl. 2. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!