Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tinilányok miért szeretik...

A tinilányok miért szeretik az ilyen nyálas, nyávogós zenéket? Például: Shawn Mendes, Justin Bieber.

Figyelt kérdés
Nem tudom mit esznek rajtuk, csak nyávognak. Amúgy kezükbe van a gitár azt csak azért teszik a kezükbe a gitárt, hogy a kiscsajok rajongjanak érte! Most nem a a 10- 18 év közötti lányok véleményére vagyok kíváncsi, hogy azért szeretem őket mert aranyosak... Nem utálatból írtam ki! Értelmes válaszokat kérek. Köszi! :D Legyen szép napotok.

2018. júl. 24. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Nos, én is tini vagyok. De ki nem álhatom Bibert és fogalmam sincs mit szeretnek benne. (Nem kell támadni)

Viszont Shawnt szeretem. A zenéjének van jelentősége pl In my blood. De zlásek és pofonok.

Shawn tudd gitározni és minden koncertjét vigig gitározza, emelett zongorázik is.

Shawn nem olyan mint Biber. Értem itt nem tartóztatták le, ki nem állhatja a drogokat és a személyisége is jobb, szereti a rajongóit és nem szállt el magától. Na most egy hatalmas fannak tűnök. Na mindegy. Szóvaé szerintem Shawn Mendest és Justin Bibert nem lehet egy kalap alá venni.

A kérdésben részben egyetértek. Miért szeretik Bibert?

De a Shawnos részben nem.

2018. aug. 19. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább rock zenét hallgatok de Shawnt is szeretem. Bibert ki nem állhatom. Na ő egy nyálas szalagon gyártott poppos. Irritáló a személyisége és bunkó a rajongóival. De Shawn nem. Ő szívesen van velünk, mindig mosolyog, kedves és jólnevelt. A hangja szerintem nagyon jó és a külseje csak egy plusz. Bár van aki tényleg csak azért szereti de azokat is megtudom érteni. Nem nézz ki rosszul de ők nem Shawnt szeretik, hanem csak a kinézetét. Amúgy akiket hallgatni szoktam nem éppen Mendes műfajában mozognak. FOB, Nirvana, Nickelback, Guns N Roses,Green day, Oasis, Imagine Dragons
2018. aug. 19. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

Szia. Én rocker vagyok, de szeretek más zenéket is, és összességében érdekel a zenetörténet. E percben is épp ezt a könyvet olvasom:

[link]

Szerintem te is tudod, hogy a kérdésedre lehet elég összetetten válaszolni (pl. ennek a könyvnek a következő része már megteszi, de már ez is ír a tinisztárokról). Ha tényleg érdekel, egész szociológiai írások foglalkoznak ezzel.ha meg csak kicsit érdekel, akkor meg te is tudod a választ: azért szeretik, mert cuk, és a dalszerzői olyan dalokat írnak neki, amik fontosak a lányoknak. A tinisztárok szövegei mindig arról szólnak,hogy van egy srác, aki gentleman a lányokkal (az összes szerelmes sláger szövege bújtatottan, jobban vagy kevésbé érthető metaforák által, arról szól, hogy ha az illető fiú együtt járna ezekkel a lányokkal, akkor nem akarná őket azonnal megdugni, várna rájuk, gentleman lenne, stb, inkább a táborbűznél ülnének, sétálnának stb., és ha nőről van szó, pl. Britneyről, az is azt énekli, hogy csak egy kis időre van szükségem. Azt hiszem, Sometimes volt ennek a címe.) Szóval kell egy nyálas, de ebből kifolyólag érzelmes srác, mert ez azt közvetíti a lányoknak, hogy ha van egy érzelmes srác,akkor végül is lehet több is. Van egy srác, aki nem lefektetni akarja őket, aki szépeket mond és jóképű is. Később lesz igazi pasijuk Justin helyett. Lehet, hogy neked nem tűnt fel, de a zeneipar a tinisztárok esetében mindig a lányok ilyen frusztrációira épít, hogy milyen lesz az első szerelem,és kell egy fiú, aki olyannak tűnik, mint aki maga is kis ártatlan még. Persze aztán van, aki pont az ellenpélda lesz, pl. Robbie Williams, és ő meg a rosszfiús külsejével szólítja meg a lányokat. Ez is beválhat, mert a lányok sem mind ugyanolyanok,én pl. már 12 évesen is régebbi rockot hallgattam, de attól függetlenül, hogy más stílus is bejöhet a lányoknak, azért ez a jófiús imidzs garantáltan beválik egy jó nagy tömegnél, a többiek meg úgyis le vannak ejtve, azok hallgassák Robbie Williamset. Ugyanerre ment rá az a dolog, amikor Britney és Justin Timberlake jártak, és elhitették a médiával, hogy Britneynek szüzességi gyűrűje van (bocs, ha nem így hívják), értsd: milyen kis rendes, visszafogott gyerek ez a Justin Timberlake. Ezért volt botrány belőle, mikor kiderült, hogy lefeküdtek. Nem tudom, hány éves vagy, és emlékszel-e erre, én 25 vagyok, és emlékszem.

Amúgy ez baromira nem új találmány.

Nézd meg ezeket:

https://www.youtube.com/watch?v=AopIr7T-Zq4

https://www.youtube.com/watch?v=TSP0e5rXUl8

https://www.youtube.com/watch?v=wB9YIsKIEbA

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

https://www.youtube.com/watch?v=S87jWwzvwd8

https://www.youtube.com/watch?v=xR2wIcF_AHc

Itt is az van,hogy egy kedves srác lovagias vagy hősszerelmes.

Édesanyám, aki már elmúlt 60, belé volt szerelmes gyerekként:

https://www.youtube.com/watch?v=cazXehZBir8

Később kinőtte, és Freddie Mercury-rajongó lett, de a mai napig örül, ha ezt meghallja. Tényleg fülbemászó amúgy.

(A fent felsoroltak között nagyon jó énekesek is vannak, csak példának használtam őket.)

Aztán az értelmesebb lányok persze átlátnak a szitán, és arra is hamar rájönnek, hogy a daloknak akkor sincs sok köze a valósághoz, ha azt maguk a zenészek írják. Justin Biebernél azért elég hamar kibújt a szög a zsákból, hogy nem egy visszafogott, gátlásos kis srác. Ellenben ott vannak olyan zenészek, mint pl. Michael Jackson, akinek minden második szerelmes dala arról szól, hogy hogy megdug valakit vagy mennyire be van zsongva valakitől, amikor meg nem erről szól, akkor meg erről táncol, mégis egy visszafogott, csendes valaki volt, akiről mindenki azt nyilatkozta, hogy udvarias, kedves és illemtudó volt, aki nem szerette a magamutogató nőket. Vagy ott van a Bon Jovi énekese, Jon Bon Jovi, akinek szintén sok olyan dala van, mint a 99 in the shade, Lay your hans on me, Sociel desease, Bad medicine (ha nem ismered őket, röviden összefoglalom, hogy a szexről és a csajozásról szólnak), ellenben vannak olyan dalai, amik őszintén a szerelemmel kapcsolatos bánatot dolgozzák fel, szóval nem csak ilyen kliséket ír benne.

Például a híres Livin on a prayerben vagy ebben:

https://www.youtube.com/watch?v=smghVAaMZ4g

Na, ez egy szomorú dal a szerelemről.

Mindenki, akit érdekel Jon Bon Jovi munkássága/élete, tudja, hogy a csajozós dalai ellenére egyetlen nővel élte/éli le az életét, hogy van 4 gyereke, és kulturáltabban nyilatkozik a feleségéről, aki nem híresség, mint sok hülye tinisztár valaha viszonyult a lányokhoz, és a zeneiparban úgy hívják őt, hogy "nice guy of rock n roll", mert nem csajozik, nem ver szét hotelszobákat, nem köpi le a rajongóit stb.

Összefoglalva: Justin Bibr és társai azokat a lányokat szólítják meg, akik az életet fekete-fehérnek látják (ha cukin énekel, biztos cuki ember is), és egyfajta pasipótlék nekik. Ezt nem rosszindulatból írom, ez egy tök normális dolog, pszichológiai, szociológiai szövegek is szólnak erről, azoknál is előfordul, akik nem nyálas zenét hallgatnak.

Na, hát ezért.

Üdv, egy lány (nő)

2018. szept. 5. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Még azt hozzátenném, hogy igen, mindig van egy réteg, aki nem keményvonalas rajongó, de hallgatja a zenét. Mielőtt jön egy tinilány, és ezt leírja. Belőlük olyan felnőtt lesz szerintem,mint az édesapám, akinek nagy zenegyűjteménye van persze a saját fiatal korából, de nincs kedvenc bandája. Elment sok koncertre,megvett sok zenét,de sose rajongott.
2018. szept. 5. 15:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Még a gitárra: annak is vannak szintjei,ki hogy tud gitározni. Sokan vannak, akik tudnak játszani gitáron, zongorán, de igazán jól játszani azért már másik szint. Persze lehet az egyszerűbbet is szeretni,mert az is lehet fülbemászó.
2018. szept. 5. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit: ennél a kérdésnél ritka intelligensek a hozzászólók is, pedig Justin Bieber mindig felrobbantja a GYK-t. :D
2018. szept. 5. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
shawm menes és Biemer szupperrekekkk!!!!! Egy szőke egy fekete de kölsöre még haslonlok is, ÉS MEM NYÁBOGNAK, hanem JÓL ÉNEKEKNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2020. ápr. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!