Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Shawn Mendes vagy Justin Bieber?

Shawn Mendes vagy Justin Bieber?

Figyelt kérdés

Kit kedveltek jobban? Ki a tehetségesebb?

Kort és nemet is írjatok, légyszi!

2018. febr. 17. 18:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Shawn Mendes, kimondhatatlanul szeretem <3

14/L

2018. febr. 17. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Shawn-t szeretem jobban, de Justinnal sincs semmi bajom, mostanában úgy tűnik, összeszedte magát. Shawn viszont szimpatikusabb és a zenéje is jobban tetszik. Az egész személyisége és ahogy a rajongóival bánik, szerintem messze túltesz a többi tini sztáron. És ne felejtsük el, hogy iszonyú tehetséges. Voltam koncertjén és élőben is nagyon jó a hangja, 1 óra éneklés után pedig a kicsi elcsuklások a hangjában megbocsáthatóak voltak nekem, még aranyos is volt ahogyan megmosolyogta a saját hibáit. :)

17/L

2018. febr. 18. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Shawnt en imadom. Ahogy a 0 zenei tudasbol a csucs fele tor par ev alatt, az valami hihetetlen. Igaz, neha elcsuklik a hangja, de legalabb nem hasznal playback-et, ami elegge nepszeru a mai enekesek koreben. (Es nem tul jo) Ha kipihenten enekel, akkor hallhatjuk milyen csodalatos is a hangja. (Persze meg sokat kell tanulnia, de meg 20 alatt van, szoval meg van ideje) Ahogy szenvedelyesen, eroteljesen eloadja dalait, az elkepeszto.

Masreszt nem lett bekepzelt. Nem erzi felsobbrendunek magat, a rajongoival ugy banik, mintha baratok lennenek. Kedves, segitokesz, botranymenetes. Ezt nem igazan lehet elmondani egy 19 evesrol, aki nem mellesleg egy vilaghiru enekes.

Ki tehetsegesebb? Nem akarom oket osszehasonlitani, mert az lehetetlenseg. Mindenketten nagyon tehetsegesek es meg sokra fogjak vinni.

Persze Shawn szimpibb, meg jobban megfogott hangjaval, dalaival. Justin kezd normalisabbnak tunni, de nagy rajongoja nem valoszinu, hogy leszek.

14/L

2018. febr. 19. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Shawn áll az első helyen de Justinnal sincs semmi bajom💁

18/L

2018. febr. 25. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Én Justint sokkal de sokkal jobban szeretem. Régen Shawnt is imádtam,de már egyáltalán nem...sőt
2018. márc. 16. 20:33
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Egyértelműen Shawn! Nagyon tehetséges és a hangja... Ur isten!

Es a rajongóival is nagyon nagyon kedves és jól is néz ki

Nagyon jó hogy nem vált nagykepuve a sikere miatt Es ugyanolyan kedves mint mielőtt híressé vált... Tudom mert azóta követem :)

Es annyira aranyos!

2018. márc. 16. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Shawn a férjem, természetes, hogy imádom. Ahogy már írták, nem beképzelt, korához képest nagyon tehetséges.

Justint is szeretem, a mostani zenéi is szuperek. Tényleg nagyon megváltozott az elmúlt időben.

Hogy ki a tehetségesebb, szerintem Shawn. Nézzük csak meg pár koncertfelvételeit mindkét fiúnak, szerintem Shawn tisztábban is énekel, de Justint ezzel nem leszólom, ez csupán az ÉN vélemény, nem kell egyetérteni.

13/L

2018. márc. 18. 16:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Shawn

Masodik helyen Justin

2018. ápr. 28. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Csakis justin!!! Imadom azt a pasit <3
2018. máj. 16. 16:58
 10/13 anonim ***** válasza:

Shawn Mendes :D Imádom a dalait.

20L

2018. jún. 10. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!