Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor fog már kimenni a...

Mikor fog már kimenni a divatból Justin Bieber meg a hozzá hasonló "előadók"?

Figyelt kérdés
Olyan irritáló,hogy szinte az egész világ megőrül ezeknek a patkányoknak a nyálas zenéjéért.Ma már nincs is normális zene sem a rádióban sehol máshol.Magyarországon is ha nem a Rapp zene akkor az a mocskos cigány zene megy mi lesz így te jó isten a zenével?
2018. márc. 24. 18:20
 1/10 A jó édes ***** válasza:
100%
Nem tudom, nálam sosem volt divatban egyik sem.
2018. márc. 24. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Megsúgom csendesen: kábé soha. Mindig lesznek olyanok, akiktől vérzik a füled, hát ez van. Amúgy sem kell hallgatni... Normális zene... Az ilyen felfogású embereket soha nem tudtam megérteni, ami nekik nem tetszik, az már nem is normális? Kicsit sem egoista gondolkodás.

Leszólni akármilyen zenét, mert nem a te kényes ízlésednek megfelelő, ritka nagy hülyeség. Hallgasd a normális zenédet, ne a rádiót, probléma megoldva.

2018. márc. 25. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Én is utálom a rapet meg a nyálas pop "zenét"

Remélem pár év és megy a süllyesztőbe

2018. márc. 25. 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
A jò zene sajnos már sosem lesz divat.
2018. márc. 30. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

#4 ne már :(

Ki kéne találni egy új zenei műfajt (nem olyan nyálas "énekkel" vagy mivel mint a popban) és azt lehet h felkapják

2018. márc. 30. 12:18
 6/10 A kérdező kommentje:
#2 pontosan ha nekem például nem tetszik valamilyen zene akkor az sz*r és az így van.Ha valakinek meg nem tetszik akkor mehet a g*cibe :D egoista vagyok
2018. márc. 31. 15:22
 7/10 A kérdező kommentje:

Különben meg meg a rádióban is megy normális zene

De nekem a Justin Bieber féle nyavajgás soha a büdös életben nem lesz zene.

Csak egy csicska drogos kis köcsög aki kb 10 perc alatt világra szar valami zenéhez hasonlító dolgot és ebből gazdagszik meg ennyi..

Különben meg elég nagy baj hogy ekkorát változott a világ hogy a lányoknak a tökéletes férfit nem a Bon Jovi jelenti hanem az Isten tudja honnan előrángatott Justin Bieber meg Zayn Malik féle selyemfiúk de ez már egy másik téma..

2018. márc. 31. 15:27
 8/10 felkelhetetle ***** válasza:

Az teljesen relatív, hogy mi a jó zene. Mindenkinek másfajta zene tetszik, mindenkinek mást mond egy zene, más hangulatot vált ki belőle. Pont ez a szép a ZENÉBEN.

Én sem vagyok megszállott JB rajongó sőt semminyire sem mondanám magamat rajongónak, azonban elfogadom hogy sok embernek jól esik az amit ő csinál, boldogságot okoz több tíz sőt százmillió embernek. Ezt tiszteletben kell tartani.

Tartsuk tiszteletben más zenei ízlését. Egész addig, amíg nem árt neked az adott ember addig szerintem butaság rosszat mondani rá.

Kérdésedre válaszolva, nem lehet tudni meddig tart, de egy valamit biztos tudok, hogy örökké nem fog tartani ha ez megnyugtat. :)

2018. ápr. 3. 12:33
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 köszi ilyen választ szerettem volna kapni a feltett kérdésemre! :)
2018. ápr. 3. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
hát elég közönségesen fogalmazol,de bon jovi miatt szimpatikus vagy
2018. aug. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!