A tinilányok miért szeretik az ilyen nyálas, nyávogós zenéket? Például: Shawn Mendes, Justin Bieber.
Huh, ezt már leírtam egy BTS-ről szóló kérdésnél is, de ám legyen, most is leírom.
Én speciel tinilány vagyok, aki szeret tőlük egy-két számot, de nem csorgatja a nyálát rájuk, mintha citromos cukorkát szopogatna éppen. Viszont van olyan barátnőm, aki Shawn Mendes-fan, de egyáltalán nem azért, ahogy kinéz, hanem tényleg csak a zenéjét szereti. Szóval nem kéne általánosítani.
A kérdésre válaszolva... Mert tetszik nekik a zenéjük? Esetleg? Mert mondjuk a zenéjük hallgatása közben lesznek igazán boldogok/szomorúak/nyugodtak/satöbbi?
Az már csak egy plusz, ha még azt is szeretik bennük, hogy aranyosak (bár erről is lehetne vitázni, de jobb abba bele sem kezdeni). Aki viszont csak azért hallgatja őket, mert "aztak'rvadehelyeeeeees", azzal meg nem kell törődni.
+a kérdést fel lehetne még ezerféleképpen tenni, csak nem Mendes meg Bieber nevével, a válasz akkor is ugyanaz lenne.
Ja és bocsi, ha kicsit értelmetlen lett, amit írtam.
1. Egy igazi fan sem azért szereti az énekest mert "aranyosak" hanem a zenéje miatt.
2.Előre hallgasd meg a számait ne csak azokat amiket mindenki ismer(pl. Shawntól a Treat you better,Stitches,TNHMB),és megtudod hogy nem "nyálas,nyávogós" zeniéik vannak.Amig semit sem tudsz nem addig hallgas légyszives :) és ha majd meghallgatad a számait Shawnak (vagy akár Justinnak őt nem ismerem) és egy sem tetszett akkor irogathatsz ki ilyen idióta kérdést.
3.A gitár nem csak azért van a kezükben hogy "hogy a kis csajok rajongjanak érte", kerss rá,mert biztos hogy kapsz, olyan videóra amiben simán csak gitároznak, zongoráznak s ha az sem lesz elég hihető akkor tudd meg a gitározást nem olyan könyű playbackel megoldani mert könyen észrevehető...
4.Most nekem is van kérdésem ;) Tudod egyáltalán hogy kik azok? Milyen számaik vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!