Milyen zenét érdemes megmutatni valakinek, aki eddig nem hallgatott K popot?
Szemelytol fugg. Erdeklodni kell, milyen zenet szeret amugy a szemely, es olyan egyuttest valasztani, aminek van olyan szama vagy olyan az egyik koncepcioja, ami az egyebkent hallgatott zenei alapjan jo benyomast tehet ra.
Amugy en sima k-hiphopot, rnb-t vagy rapper szoktam legtobbszor mutatni. :)
Az en ajanlottaim:
rap monster - joke
heize & dean - and july
blackpink - whistle vagy stay
red velvet - bad boy vagy ice cream cake
nct - cherry bomb vagy the 7th sense (de toluk minden unittol (kiveve a dream) majdnem mindegyik:D limitless vagy fire truck is pl)
zico & crush & dean - bermuda triangle
clc - black dress
exo - the eve vagy monster, esetleg overdose
2ne1 - come back home vagy i am the best
bts - cypher pt 4 vagy baepsae
kard - don't recall
sunmi - gashina
4minute - crazy vagy canvas
g-idle - latata
block b bastarz - zero for conduct vagy make it rain
dean & zico- pour up
hyolyn - dally
mfbty - buckubucku
Ennyi jutott eszembe. De nem mindenkit lehet siman megfogni a zenevel. Az kell, hogy lassa,ok sem kulonboznek annyira az o kedvelt eloadoitol. Pl. ha valamelyik csapat tancolt az o kedvenc eloadojanak a szamara, covert csinalt belole, akkor mutasd meg neki. Ilyesmik. Es ha dalt mutatsz, szerintem egy lyrics video a legjobb valasztas, sokan azert idegenkednek az idegen nyelvu zenetol, mert nem ertik.
BTS V soloja pl. :)
G-Dragon: Heartbreaker (ha ez nem tetszik neki hát nem tudom xd)
Taeyang: Ringa Linga
BTS: I need U (ez is mint a Heartb.)
Ha nyugati zenéhez van szokva, akkor inkább szerintem k-rockot mutass neki!
N.flyingnak pl. nagyon jó, dallamos számaik vannak:) Ezenkívül a The Rose, FT. Island együtteseket ajánlom még. Ők egyébként mind hangszereken játszanak, szóval nem igazán táncolnak, ha ez esetleg furcsa lenne az illető személynek.
Igen, az N. Flying nagyon jó ötlet.
És még senki nem írta, szóval: Jackson Wang - Okay
Ismerősöm, aki nincs oda a "vágott szemű, kínai kislányokért", őneki tetszett nagyon a BTS - The rise of Bangtan, Boyz with fun és a Ma city.
Akkor ott van J-Hope mixtape-je (+Mama), RM szólószámai, Agust-D és Taehyung szólói.
Egyébként mutathatnál neki covereket, és akkor megkedveli az énekest, majd esetleg utánanéz ő maga, hogy az illetőnek milyen saját dalai vannak.
#5: Igen, SSO-zom, de ez régi felhasználóm/karakterem :D azóta lett egy új.
Köszönöm a segítséget, még több válogatnivaló :3
Attól függ, amúgy milyen zenéket szeret.
Húgom pl szereti a CL MTBD-t, táncoltak is rá, ill a DG&TaeYang Goodboy tetszett neki, azt random hallgattam és kérte, küldjem át.
Apa inkább a rockot kedveli. Neki pár keményebb FT, meg a B.A.P Monologue volt, amire azt mondta egész jó.
Egyik fiú barátomnak pedig a B.A.P (YongGuk&DaeHyun duó) I remember volt az, amire azt mondta ez tök jó. Pedig ő aztán nem szereti a kpoppot :"D
Suju Lo Siento
Kard You in Me
B.A.P Wake Me Up, Hands Up, Angel
Jay Park számok
Ha szereti a rappet érdemes neki olyat is mutatni.YongGuk Yamazaki, Zico B.A.P Pray
Taemin Goodbye
JYJ Heaven
Tényleg attól függ, milyen stílusú zenéket kedvel :D Illetve hogy klippel együtt vagy csak a számot akarod megmutatni. Mennyire érdekli, fontos neki a dal szövege. Mert akkor lehetne egy jó, mélyebb szövegű dalt mutatni felirattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!