Miért tartják sokan különleges ízlésűnek azt, aki k-popot hallgat?
Figyelt kérdés
Belehallgattam néhány k-pop-számba, és szerintem szar. És ne jöjjön senki azzal, hogy "miért, az amerikai hulladék pop az jobb?", mert azt is szarnak tartom. Csak valahogy nem látom azt, hogy aki amerikai popot hallgat, az milyen különleges ízlésűnek tartaná magát/tartanák őt, míg a k-poppal ez van.
És most ne gyertek azzal, hogy "ne ítélj el valakit az alapján, hogy mit hallgat", mert én nem elítélni akarom ezeket az embereket, csak megérteni, hogy miért tartják ezt olyan különlegesnek, jobbnak, mint az amerikai popot. Szerintem egyik az átlag amerikai pop és a k-pop közül egyik se jobb vagy rosszabb, mint a másik.
2018. jan. 8. 16:57
11/11 anonim válasza:
Senki nem tartja különlegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!