Megváltoztatnád a keresztneved fiatalon, mert sokan leszólják? Hogyan lehetne megszokni az újat?
1 -szép, ritka neved van
Kérdező! elképedtem! egyetemen? nem változtatnám meg, még akkor sem, ha nekem sem tetszene. Ne törődj annyit a véleményekkel! az mindig,mindig csak egy vélemény. Az igazságot nem azok közt kell keresni -hanem fel kell ismernünk -magunkban. És akkor az embernek meg kell találnia az igazi Nevét. Ha indián lennél, milyen nevet választanál? ha akarod privben erről bővebben
Pontosan mi a neved?
Gondolom nem olyan mint az enyém mert szerintem ez tényleg gáz: Marcel Marcell
Ha fonetikusan átírt angol nevem lenne, erősen elgondolkoznék rajta. Mint mondjuk Dzsenifer vagy Zsaklin.
Egyébként nekem tetszenek a régi, különleges nevek, még az Eufrozina is. :)
Kit érdekel pár random emberke véleménye, nem kell nekik megfelelned....
Ilyen miatt ne váltotasd meg, ha amúgy ki vagy békülve a neveddel.
Ha te elégedett vagy a neveddel, és úgy érzed, illik hozzád, akkor ne hagyd, hogy pár bunkó letörje a kedved. Ha nagyon utálnád, akkor értelme lenne a másik nevet használni. De azt azért el kell mondani, hogy most már felnőtt vagy, meg kell tanulnod, hogy vannak idióták meg akik röhögnek rajtad, nem bírnak, és ezt nem lehet mindig kikerülni. Inkább felelj meg magadnak, mint másoknak - és így legalább felkészülsz a nagybetűs életre, tényleg.
(én max. akkor változtatnám meg a nevem egyébként, ha Leokádia lenne kb., egyébként :P)
Nagyon meg tudlak érteni :D
Én is mindig elmotyogom a bemutatkozást,mert úgysem jegyzik meg a nevem.
De ennek ellenére én szeretem és sosem változtatnám meg,pedig lassan 19 év alatt kevesen nem rontották el.
Amúgy kiváncsi lennék a nevedre,akár privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!