Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ennyire szar lenne az ízlésem?

Ennyire szar lenne az ízlésem?

Figyelt kérdés

Minden barátom furcsán néz rám, amikor meglátják, mit hallgatok. A kedvenc bandáim a Black Veil Brides, Fall Out Boy, Green Day, 5 Seconds of Summer és még sorolhatnám a hasonló bandákat. De emellett szeretem a One direction-t, Charlie Puth-ot és más popelőadókat. A kettőt együtt nem lehet hallgatni? Mert nekem mindkét műfaj tetszik.

Ha nagyobb társaságban vagyunk, folyton próbálják rámerőltetni a rapet, a magyar zenét, de nekem az egyáltalán nem jön be. Régebben, amikor osztálykiránduláson fülkés vonatokkal utaztunk, ki is tettek a fülkéből, mondván, hogy ők zenét fognak hallgatni és én hallgassam a saját szarjaimat.

De ez nemcsak a zenével van így. Az öltözködésemre i sokan megjegyzést tesznek... Nem értem mi azzal a baj, hogy terepmintás pólót veszek fel fekete szaggatott nadrággal és bakanccsal.

Ez tényleg olyan szar ízlés, amiért ki kell közösíteni valakit?

2017. dec. 29. 09:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
78%
Ne foglalkozz velük. Az állítólagos ,,barátaid" nem helyesen cselekszenek. Nem értem, miért kell cikizni valaki ízlését. Nincs olyan, hogy szar ízlés, mindenkinek megvan a maga stílusa, sokszínűek vagyunk,erre nem lehet azt mondani, hogy szar. Hallgass azt, amit szeretnél, és öltözködj úgy, ahogyan szeretnél. Mások véleményével pedig ne törődj!
2021. jan. 9. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!