Ennyire szar lenne az ízlésem?
Minden barátom furcsán néz rám, amikor meglátják, mit hallgatok. A kedvenc bandáim a Black Veil Brides, Fall Out Boy, Green Day, 5 Seconds of Summer és még sorolhatnám a hasonló bandákat. De emellett szeretem a One direction-t, Charlie Puth-ot és más popelőadókat. A kettőt együtt nem lehet hallgatni? Mert nekem mindkét műfaj tetszik.
Ha nagyobb társaságban vagyunk, folyton próbálják rámerőltetni a rapet, a magyar zenét, de nekem az egyáltalán nem jön be. Régebben, amikor osztálykiránduláson fülkés vonatokkal utaztunk, ki is tettek a fülkéből, mondván, hogy ők zenét fognak hallgatni és én hallgassam a saját szarjaimat.
De ez nemcsak a zenével van így. Az öltözködésemre i sokan megjegyzést tesznek... Nem értem mi azzal a baj, hogy terepmintás pólót veszek fel fekete szaggatott nadrággal és bakanccsal.
Ez tényleg olyan szar ízlés, amiért ki kell közösíteni valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!