Mi kell a zenésznek? Hol lehet ilyet tanulni?
Figyelt kérdés
Úgy értem kellenek adottságok egy zenésznek? Van olyan a zenében amit nem lehet tanulni, "arra születni kell"? Hol lehet ilyet tanulni? Hallottam, hogy elvileg van olyan szakma, hogy jazz-énekesnő. Meg lehet ebből élni? Van szabadideje egy zenésznek? Igaz, hogy állandóan úton van?Milyen egyetemre kell járni? Milyen szakok vannak ezen belül? Nagyon fontos a jó ismeretség? Mi van, ha valaki nem futott be? Az búcsút inthet az álmának? Még egy csomó kérdésem lenne, de ezek azok amik most eszembe jutottak. Egy ideje gondolkozok azon, hogy lehet zenei pályára lépek. Magamról nem szeretnék sokat írni, évek óta gitározok, és már egy ideje zongorát tanulok. Köszönöm a válaszokat!2017. dec. 22. 13:44
11/12 Mojjo válasza:
Vannak kifejezetten zenetanári képzések. Ha ilyesmin gondolkozol, érdemes lehet ele arrafelé orientálódni.
12/12 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy elvégzek egy zenétől teljesen távol álló szakot és utána lépnék zenei pályára. De ezek csak ilyen "kaland gondolatok" az a tipikus mi lenne ha....
2017. dec. 23. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!