Egy Launchpad-hoz kell született tehetség, vagy meg lehet tanulni utólag is a használatát?
2017. dec. 19. 07:45
1/3 anonim válasza:
Nagyon könnyű megtanulni rajta. Nekem sincs zenei érzékem, és hamar ment ez-az, mert egyszerűen ha élvezi az ember, belejön.
És ezt a típust, amit linkeltél, szívből ajánlom.
Iszonyat muris szerintem :D
2/3 anonim válasza:
Én őszintén szólva azt sem tudtam mi az a launchpad, de most rákerestem és itt azt mondja a srác, hogy te teszel különböző hangokat a különböző pontokra, szóval a használatnak a nehézsége csak azon múlik, hogy te mennyire nehezíted meg magadnak, mivel akár egy teljes számot is tehetnél egy kockára (bár az nem lenne túl érdekes :D ).
Szóval szerintem simán tudná bárki használni. Ha annyira érdekel, hogy 300 dollárt fizetnél érte, akkor vedd meg, mert tényleg olyan dolognak tűnik, amivel sokat lehet szórakozni.
3/3 anonim válasza:
Azért nem árt egy kis zeneelmélet mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!