Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek/metálosok! Hány éves...

Rockerek/metálosok! Hány éves korotokban lettetek azok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 12:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%
12-13 évesen, akkor BVB-vel kezdtem, amit ma már nem hallgatok. Most Slipknotot és Mansont hallgatok főleg.:D
2017. dec. 29. 18:14
 22/25 anonim válasza:
100%
Ovodában lettem rocker, Green day, Jimi Hendrix, Guns n’ Roses, Queen hatására. Persze akkor még mindenre nagyon fogékony voltam, tehát ilyen Shakirát meg Britney Spearst is hallgattam😂
2018. jan. 1. 20:04
 23/25 anonim válasza:
88%

11 évesen :D

Nálam minden a Nickelback-kel kezdődött. Tudom, nagyon sokan utálják őket, de nekem megmaradtak.:)

Aztán jött a Tankcsapda, Slipknot, Three Days Grace, Green Day, Bullet for my Valentine, Skillet, Linkin park.. Stb. :)

2018. jan. 4. 22:57
 24/25 anonim válasza:
100%

Én igazából mindigis az voltam szerintem. Kiskoromban már Kissre meg Bon Jovira roptam :DD. Apa azt is mesélte, hogy mikor egy éves voltam arra jött fel, hogy én üvöltöm mint a sakál a Helloween egyik legmetálosabb számát és ugrálok az ágyamon xD. Persze második, harmadik osztályban jött nekem is ez az ugribugri őrület meg minden, aztán beírattak hiphopra amit egy ideig nagyon szerettem meg imádtam, de aztán már nem kötött le, untam magam rajta, semmi kedvem nem volt hozzá sőt még valamelyik zenétől fájt is egy kicsit a fejem. Most hatodikos vagyok és egyszerűen imádom ezt a zenei stílust, és mindig van mit hallgatni :)

Szerintem mindig ilyen maradok mert egyszerűen ez én vagyok c:

2018. jan. 15. 14:04
 25/25 anonim válasza:
100%
6 évesen Green Day :) komolyabban 11 évesen kezdtem el zenekari pólókat hordani (persze olyanokat amiket tényleg hallgattam) meg így csak rockot/metalt hallgatni. Akkor a Korn volt a kedvencem, most 17 vagyok, és áttértem egy kicsit a keményebb metálra, pl. Slayer, 55gore, de még mindig szeretem a legendás zenekarokat is. 17/L
2018. júl. 2. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!