Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek/metálosok! Hány éves...

Rockerek/metálosok! Hány éves korotokban lettetek azok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 12:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen kezdődött a Within Temptationnal, aztán szép sorban beleszerettem a további szimfonikus metál zenekarokba, úgy mint Nightwish, Epica, Evanescence stb.

14-15 évesen kezdtem más rock és metál irányzatok felé is kacsintgatni, azóta elég tág az ízlésem a műfajon belül.

Néhány kedvenc: AWS, Pearl Jam, Bon Jovi, While She Sleeps, Infected Rain, The Unguided, Papa Roach, Sabaton, Eluveitie

18/L

2017. dec. 9. 21:23
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcévesen hallottam először a Tankcsapdát és azonnal rabul ejtett, bár akkor még popot hallgattam. Aztán 11 évesen jött a keresem önmagam-korszak és az emopop bandák: Fall Out Boy, Paramore, My Chemical Romance. Amúgy visszanézve nem értem, hogy hallgathattam ezeket, de akkor tetszett, meg MCR-t a mai napig hallgatok is. Majd egy évvel később rátaláltam a Black Veil Brides-ra. Kövezzetek meg, de elvarázsolt. És NEMCSAK az énekes :) mellette hallgattam Bullet For My Valentine-t, Suicide Silence-t, Crossfaith-et is. De a BVB egy hatalmas csalódás volt. Ha eddig nem is, a Black Veil Brides albumukkal eladták magukat. És elkezdtem kutatni régebbi együttesek után, mert a maiak közül egyre kevesebb nyerte el a tetszésemet. Ma Nirvanát, Pearl Jamet, Mudhoney-t, Sisters of Mercy-t, Aurorát, Bon Jovit, Arctic Monkeys-t, Biffy Clyro-t, 30Y-t, szóval, alternatív rockot hallgatok. De ma már olyan zenéket is meghallgatok, amiket a 12 éves önmagam még szarnak nevezett volna, ilyen pl. a Skinny Puppy. Nyitottam más stílusok felé is, mert mindenhol lehet találni jó előadókat, de mindig visszatérek a rockzenéhez és mindig szeretni fogom

15\L

2017. dec. 10. 15:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen kezdtem, Tankcsapdával és Korpiklaanival, aztán fokozatosan haladtam az egyre keményebb zenék felé. Persze ettől még ugyanúgy imádom a régebbieket is (bár az emo zenéket már hanyagolom), csak most már Burzumot, Amon Amarthot, meg hasonlókat is hallgatok mellettük. 16/L
2017. dec. 10. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

12-13 évesen kezdtem rockot hallgatni, előtte nem nagyon hallgattam semmit, maximum popot. Nagy kedvencem lett a Pink Floyd, aztán olyan 14 évesen felfedeztem az Opethet és azóta leginkább metált hallgatok. Ez a két együttes volt nekem a legmeghatározóbb, azt a rengeteg másikat nem sorolom fel :)

19/L

2017. dec. 11. 03:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
11-12 évesen már elkezdett érdekelni ez az irányzat, de 14 éves koromban (tehát most:D) jött ez a komolyabb váltás. Igazából az hozta ezt, hogy már elegem lett a nyálas pop zenékből.
2017. dec. 11. 22:34
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Én nem tudatosan indultam el az úton , pici koromban (kb 2 hónapos koromtól) csak Metallicára és Destructionre aludtam el + apukám együttesére ha próbáltak (játszottak pl. Bon Jovit, Guns N' Rosest stb.) . Aztán ahogy nagyobb lettem leült ez a dolog , nem hallgattam zenét egyáltalán. Aztán kb 11 lehettem amikor rátaláltam a Rosesra ismét , valamint az Iron Maidenre (örök szerelmek, bár régen hallgattam őket) Apával azóta is elmegyek ilyesmi koncertekre, voltunk Maidenen , Metallicán együtt . Most 19 vagyok , párommal együtt nagy Tool rajongók vagyunk , az a favorit,valamint a Karnivool, Perfect Circle , Gojira, stb tehát elment progosabb irányba a dolog, magyarok közül az Apey and the Pea a befutó, zeneileg és emberileg is nagyon ott vannak a srácok.

Egyébként nem ennyire beszűkült a dolog , apukám pl nagy thrasher, a Remorse alapító tagja volt ,de mellette az igényes modern zenéket is meghallgatja , mi pedig pl. Bëlgát , Cseh Tamást , Apey szóló projektjeit , EmilRulezt , Ethnofilt ,stb szoktunk hallgatni párommal.

(19L)

2017. dec. 11. 22:59
 17/25 Tom Benko ***** válasza:
100%
16 éves koromig csakis Beatles. a 16. születésnapomra megkaptam édesapámtól a Black Sabbath akkori lemezét (Cross Purposes), hetekig még ránézni is alig mertem. Aztán, hogy nehogy azt higgye az öreg, hogy nem tetszik az ajándéka, betettem, és vártam az előítéleteim szerinti zajt meg ordibálást. Azóta nagyon széles az ízlésem.
2017. dec. 11. 23:40
 18/25 anonim válasza:
100%
huh, kb 13 évesen kezdtem :D azóta tart a szerelem. 17/l
2017. dec. 17. 12:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én már három eves korom óta Metalt hallgattam (tekintve a bátyám imádta az ilyesfajta zenét és volt egy hangszórója... sztem nem kell tovább magyarázni) amikor (már direkt) elkezdtem metalt/rockot hallgatni az kb. Olyan kettő éve volt.

Tavaly lettek meg a legelső bandás/rocker cuccaim.

Jelenleg tizenhárom éves vagyok.

(Egyébként igazából meghallgatok én mindent Michael Jackson-tól a Cannibal Corpse-ig csak a Justin Bieber féle szarokat ki nem állhatom)

2017. dec. 17. 18:22
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mióta megszülettem :D Szüleim imádják a rockzenét, (persze a metált is :) és én se vagyok kivétel, tudatosan viszont 6-7 éves koromban kezdtem nagyon érdeklődni a Metál után, és az Ossiannal kezdtem, és még mindig tart :) Jelenleg 15 vagyok, hamarosan töltöm 16-ot.

Belegondolva, milyen fiatal vagyok, és már lassan több mint 9 éve rock és metálrajongó vagyok :) És büszke vagyok rá :D

2017. dec. 29. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!