Miért hiszik azt a 12-14 évesek (főképp lányok), hogyha Asking Alexandriát, meg Hollywood Undeadet (ide sorolható továbbá a Black Veil Brides) hallgatnak, olyan nagy metálosok?
szerintem az a gáz ha 12 éves gyerekekkel foglalkozol, gondolom még te is tizenéves vagy, de majd kinövöd és nem fog érdekelni... egyébként aki igazi metál zenét hallgat és játsza a nagy metálost, az is ugyanúgy csak pózerkedik, attól mert jó metál zenét hallgat nem pedig ilyen kislányoknak szóló csicskaságot, még ugyanúgy pózerkedés...
erről szól a SLC Punk c. film is, csak az punk szemszögből mutatja be az egészet, nézd meg
Téged ez miért zavar? 😁
AA és a HU jo zenéket nyomat. A BVB-nek is vannak jó számaik. De a felsolt bandák műfaji besorolását nézve vegyes. De jól csinálják, amit csinálnak. Főleg az Asking. Birom Őket nagyon. 23/L
Szóval az egyik csapat pózer beszól a másiknak. Ők 12-14 évesek, te gondolom 16-17 éves vagy, bandás pólóban jársz, talán van acélbetétes divatbakancsod és hosszú hajad, esetleg egyéb kiegészítők, mint lánc, szimatszatyor tele felvarrókkal, bár ez ma már nem divat. Gondolom mindent megtanultál a klasszikusokról is, hogy bárki szembe jön, bizonyítani tud, mekkora hardcore metálarc vagy.
Neked is csak addig fog tartani, amíg kinövöd. Én még nem láttam embert, aki elérte a 20-as évei közepét, ezt tartotta és nem egy szánalmas alulképzett, munkanélküli szardarab volt. Ez egyébként igaz a teknősökre, repperekre, mindenkire, akinek egy zenei irányzat tölti ki az életét és az alapján ítéli meg az embereket.
Na most pozitívat csalódtam a gyakorikérdések közösségében, amiért senki nem erősítette meg a kérdezőt a felsőbbrendűségi érzetében. :D
Én a többiek mondandóját már csak egy kis személyes véleménnyel tudom kiegészíteni: bár alapvetően nem vagyok zenei elitista, és törekszek is rá, hogy ne legyek az, mikor egy tinédzser szerint a Slipknot a legkeményebb metál a világon, mélynek és tartalmasnak érzi a Hollywood Undead-et, furának, elvontnak és a genre-bending csúcsának a Twenty One Pilots-öt, vagy mondjuk a Blink 182-val azonosítja a punkzene fogalmát, minden akaratom ellenére az arcizomzatom nekiáll egy pont felé húzódni, hiába nem ítélem el tudatosan a személyt a preferenciái miatt. De bakker, ezerszer inkább beszélgetek olyasvalakivel zenéről, akinek az ízlése nekem semmi újat, vagy átérezhetőt nem mond, de lelkes és teljesen "ártalmatlan", mint olyasvalakivel, akinek az ízlését érdekesnek tartom, de cserébe egyfolytában másokat szapul, meg tőmondatokkal leminősít egész műfajokat. Engem semmilyen ízlés nem idegesít, viszont az egocentrikus, előítéletes viselkedés, na az nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!