Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek/metálosok! Hány éves...

Rockerek/metálosok! Hány éves korotokban lettetek azok?

Figyelt kérdés

2017. dec. 8. 12:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
kb 14-15. Most 22 évesen már nem vagyok az, legalábbis nem olyan szinten. Már nem hallgatok meg minden szart csak azért mert "zúzós" meg "kemény". Az igényes metal és rockzenéket természetesen ugyanúgy szeretem, csak már sokkal jobban megválogatom. És nyitottabb lettem más zenei műfajok iránt is, csomó elektronikus és experimental cuccot is hallgatok, régen ez elképzelhetetlen lett volna. Szóval a nagy része tinédzserkori lázadós dolog volt azt hiszem.
2017. dec. 8. 13:35
 2/25 A kérdező kommentje:
#1, van olyan ismerősöm aki több mint 40 éves és még mindig csak metált hallgat :D
2017. dec. 8. 14:03
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem is vannak ilyen ismerőseim. Szerencsére nekem viszont bővült a világnézetem, ízlésem, sok dologgal kapcsolatban sokkal nyitottabb vagyok, mint pár éve, ezt pozitívan élem meg. De ezért szép a világ, mert nem vagyunk egyformák
2017. dec. 8. 14:11
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Kb 13 évesen Eddával kezdtem, de akkor még csak az volt. Aztán hozzájutottam pár Iron Maiden kazettához, és az agyam dobtam el, meg az Edda kazikat is.:)Most 42 vagyok, és még mindig metálos vagyok, és szerintem így is maradok. Direkt minden stílust meghallgattam, hogy ne mondhassák, hogy begyöpösödött vagyok, de egyszerűen nem tetszenek. Talán nem mellékes, hogy 15 éve dobolok is, és csak a rock/metál hozza az érzést.
2017. dec. 8. 14:48
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

12 éves voltam, amikor rátaláltam a svájci Celtic Frostra, azonnal rabul ejtett. Mai napig a black metal első és második hullámának fanatikus rajongója vagyok, ugyanolyan régimódi-extrém külsővel, mint akkor.

19/L

2017. dec. 8. 21:47
 6/25 tcsehi válasza:
100%
13-14 évesen, Tankcsapda,Pokolgép, AC/DC, Zorall, Republic, Road, Leander, Iron maiden...Ezekkel kezdtem kb, java részt ezek is maradtak, csak kiegészültek.
2017. dec. 9. 11:23
 7/25 tcsehi válasza:
100%
19/F lemaradt, bocsi :)
2017. dec. 9. 11:23
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen Tankcsapdával kezdődött minden, utána jött a Depresszió, középiskolában Manson, Korn meg minden amit el lehet képzelni (13-15 évesen!). A mostani kedvencek kb. 2-3 éve állandósultak.
2017. dec. 9. 13:04
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
6-7 éves koromban kezdődött Tankcsapdával, sokáig nem hallgattam mást. 8-9 évesen kezdtem el más bandákat is felfedezni akkor jött a Slipknot, System of a Down, Fear Factory, Rammstein, Iron Maiden, stb...
2017. dec. 9. 14:16
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

Kb 9-10 éves korom körül. Van Halen, Mötley Crüe, Hanoi Rocks-al kezdtem.

Sokáig csak 80's Glam-et hallgattam. Most már Glame-et egyáltalán nem hallgatok.

Mostanában 60s, 70s classic/blues/folk/hard rock-ot hallgatok. (Led Zeppelin, Stones, The Who, stb.)

Viszont találtam ugyan ilyen zenéket, akik a 2010es évekbe kezdték. pl: Kaleo (ők nagy kedvenceim), Rival Sons, The Sheepdogs, Wolfmother(ők kicsit régebben kezdték)

2017. dec. 9. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!