Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elszakadt a gitáromon az A...

Elszakadt a gitáromon az A húr, mit csináljak? :' ( (

Figyelt kérdés
Hogy kell húrozni?

2017. nov. 5. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Vegyél újat. És nem tudom hogy kell húrozni.
2017. nov. 5. 19:47
 2/9 Mojjo ***** válasza:
Google, vagy youtube. Beírod a keresőjükbe, hogy gitár húrozás, esetleg gitár újrahúrozás és ki is ad egy rakar videót/leírást. Ne legyél életképtelen.
2017. nov. 5. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
akusztikus,elektromos,tremolós,fixhúrlábas? műanyag vagy fém húr,illetve milyen méretű készlet.Ha nem értesz hozzá egy fix húrlábas menni fog ha ugyanakkorát veszel és egyesével húrozod ne vágd le egyben és ne akarj tremolósat magad húrozni ha nem tudod hogy kell azt,én is megszívtam azzal rendesen
2017. nov. 5. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Fontos lenne hozzá tudnunk, hogy milyen gitárod van.
2017. nov. 6. 20:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Klasszikus 6 húros
2017. nov. 7. 06:59
 6/9 Mojjo ***** válasza:

@5:

[link]

[link]

[link]

stb stb...

2017. nov. 7. 11:37
 7/9 Waff ***** válasza:

Vidd el hangszerboltba, majd ott újrahúrozzák neked...jó áron...mármint nekik lesz jó... :)

Remélem lány vagy kérdező...mert ha fiú, akkor valószínűsíthető hogy a közeljövőben bajok lesznek az emberi populációval....

Ettől már csak egy lépés az "itt vagyok a barátnőm ágyában, mosolyogva levette a bugyiját, most mit csináljak!!???????" jellegű kérdések kiírása....

2017. nov. 7. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2017. nov. 8. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennek örülök ;-) Puszi 😘
2017. nov. 9. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!