Gitáromon (Toledo CG50-NT) elszakadt egy húr. Milyen méretű húrt kellene vásárolnom?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 02:54
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik szakadt el. Amúg meg célszerű lenne akkorát venni, ami azelőtt rajta volt. De szerintem ez elég egyértelmű.
2/8 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de nem tudom, hogy milyen volt rajta alapból.
2014. aug. 5. 14:17
3/8 A kérdező kommentje:
És az E húr szakadt el. A magasabb.
2014. aug. 5. 14:18
4/8 anonim válasza:
Hogy érted, hogy milyen volt?
Ez egy klasszikus gitár, nejlonhúr kell rá. Bemégy a gitárboltba és megmondod, hogy legolcsóbb klasszikus gitárra kéne nejlonhúr.
Miért okoz ez nehézséget?
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy egy gitárhúrnak van mérete is. És azt nem tudom, hogy milyen méretű (vastagságú) gitárhúr kell. De most komolyan, miért kell hülyének nézni? Azért teszek fel kérdést, hogy egy olyan ember, aki tudja a választ, az megválaszolja. Bocs, ha nem tudtam, hogy a gitárhúrméretek hozzá tartoznak az alapműveltséghez...
2014. aug. 6. 03:00
6/8 anonim válasza:
És? Nem válaszoltam meg? Ha bemégy a boltba és azt mondod, amit írtam, kapsz rá megfelelő húrt.
De ha ennyire nem hiszed:
1. Általában egy készletet szoktunk venni, nem egy darab húrt. Nem is mindenhol adnak külön egy darabot szerintem...
2. Általában nem úgy megyünk be a boltba, hogy kérünk egy 0.028 hüvelykes nejlonhúrt (ennyi az átlagos E1 húr mérete). A boltos úgyse tudná. De kipróbálhatod. :)
3. A nejlonhúrokat nem méret, hanem feszítőerő alapján osztályozzák, van light, medium és heavy.
7/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az előző “magas hangomért. Nem tudom miért voltam kiakadva. A válaszodat pedig köszönöm, sokat segítettél! :)
2014. aug. 7. 01:59
8/8 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az előző “magas hangomért“. Nem tudom miért voltam kiakadva. A válaszodat pedig köszönöm, sokat segítettél! :)
2014. aug. 7. 02:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!