Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik kpop idol meleg?

Melyik kpop idol meleg?

Figyelt kérdés
Nem itélem el a melegeket csak kiváncsi vagyok

2017. okt. 8. 12:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
87%

Sem Jonghyun,sem Taemin,sem J-Hope sem gdragon sem suga sem egyik sem meleg! Mindegyiknek olvastam a női ideáljáról, szóval nem kell a találgatás

Zico-val és Heechul-al nem igazán foglalkozom.

2018. júl. 9. 16:18
 32/36 anonim ***** válasza:
86%
Istenem. Ne higyjetek a médiának. Soha a büdös életbe nem fogjuk megtudni, hogy ki lgbt+ tag a koreai idolok közül, ha csak egy interjúban be nem vallják. Ezt pedig annyira f.@szságnak tartom,hogy elhiszitek a lányideáljaikat az idoloknak. A média mimdent irányít. Amit leírnak nekik egy papírra, úgy olvassák fel, mint a kisangyal. Azt viszont lehetetlen elképzelni, hogy minden évben annyi, de tényleg rengeteg banda jön ki, hogy azok között, biztos, hogy van, aki meleg vagy leszbikus.Azt se vegyük félvállról, hogy a Koreában még annyira sem. elfogadottak az lgbtq+ emberek, mint ktt Magyarországon. Nyilván a heteronormatív gondolkodás miatt titkolniuk kell azoknak a saját orientációjukat, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Azt pedig Korea jól kihasználja, hogy a lányok mennyire fanolják a yaoit. Ezzel kettős hatást érnek el, így egyáltalán nem. lehet ezeket megállapítani. De Holland egy jó kezdet Koreának, hogy elinduljon a nagyobb elfogadás ott is, és coming outok ezre.
2018. aug. 8. 05:18
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, bocsi a helyesírásért, és fogalmazásért.
2018. aug. 8. 05:20
 34/36 Ae Mi válasza:
100%
Holland el is mondta, illetve az MV-kben is fiúkkal csókolózik szóval ő biztos az.
2018. okt. 28. 17:07
 35/36 anonim válasza:
46%

Go TaeSeob(Holland) bevallotta, hogy meleg. Kim MinSeong(Hansol) aszexuális.

Lényegében én minden fiú idolról el tudom képzelni, hogy meleg, mert éveken keresztül össze vagy zárva fiukkal és hét mindenki tudja, hogy mindenkinek vannak szükségletei, amikhez olykor szükséges más ember is. Biztos, hogy rengeteg meleg idol van, de még nem vallották be.

2018. dec. 11. 21:51
 36/36 anonim válasza:
100%
őszintén, szerintetek az ÉNEKESEK (akiket azért hívunk ÉNEKESNEK, mert énekel) szexualitása ránk tartozik? még jó hogy azt nem akarjuk tudni róluk hogy mikor járnak WC-re, komolyan :D
2019. máj. 15. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!