Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik kpop idol meleg?

Melyik kpop idol meleg?

Figyelt kérdés
Nem itélem el a melegeket csak kiváncsi vagyok

2017. okt. 8. 12:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
45%
Te aztán biztosan tudod, kedves kérdező.
2017. okt. 19. 19:20
 12/36 anonim ***** válasza:
20%
Kapásból Taemin-t mondanám. Ő biztosan. Vannak páran, de nem is csoda, mivel jóformán fiúkkal töltik az idejüket éveken keresztül összezárva. Így nekik ez lesz a természetes lassan.
2017. okt. 28. 14:55
 13/36 anonim ***** válasza:
0%
Melyik nem?
2017. okt. 28. 19:05
 14/36 anonim ***** válasza:
66%
Most tudtam meg, hogy Suga több interjúban is célozgatott rá, mondta is hogy nem feltétlen kell lánynak lennie annak akibe beleszeret...
2017. okt. 28. 19:09
 15/36 anonim ***** válasza:
53%
Wonho legjobb sejtésem szerint biszex ugyanis a múltban volt egy transznemű barátnője. Jokwon szerintem mindenféleképp, illetve még Key-t is ide tudnám sorolni, esetleg Bambam, vagy még a monstax-es Minhyuk :) Persze ezek csak találgatások .
2017. okt. 30. 12:51
 16/36 anonim válasza:
70%
Jokwon szerintem is tuti!Egyébként honnan tudod biztosan hogy J-Hope nem az?Egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy nem!Minhyuk? :O Jó,értem,miért gondolod,de szerintem mégse...Egyébként csak úgy kíváncsiságból,ti hány évesek vagytok?Mert érdekelne van-e még ilyen idős kpopper,mint én?(30 lettem nemrég XD)
2017. nov. 14. 21:06
 17/36 A kérdező kommentje:
Hát én 30 közelébe sem vagyok :D
2017. nov. 15. 07:15
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért mondja mindenki Jo Kwont melegnek, csak szerintem nem az?.A femininitás, feminin jellemzők nem egyenlőek azzal, hogy valaki a saját neméhez vonzódik.Ez mindig nevetséges volt nekem. :DD Amúgy meg szerintem kevés meleg idol lehet.És ha azok is valóban, nem hiszem, hogy a fanoknak beszámolnának róla.Az a baj, hogy ott, Dél-Koreában még nem olyan nyitottak az emberek, elítélnék őket(igaz, butaság lenne).

Azok, akiket a többiek említettek nekem abszolút nem tűnnek annak, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy nem azok.Innen visznont az igaz, hogy Topp Dogg Hansolja aszex( egy Instagram live-ban mondta el a fanoknak :) ), meg hogy BTS-ből Suga azt mondta, neki a kisugárzás és a tulajdonságok a fontosak, és a kiszemeltje nem limitált a másik nemhez- de itt azt azért szemben kell tartani, hogy ez az interjú japánról koreaira, arról meg angolra volt fordítva.DE Suga a Cypher pt 3-ben azt is írta "Wether it be men or women, my flexible tongue movements will send them to Hong Kong".Az, hogy "send to Hong Kong" egy koreai kifejezés arra, amikor valaki orál alatt elmegy..:DD na ezt értelmezd ahogy akarod! Szerintem ha ő nem heteró, akkor bi vagy pan.Ezt viszont nem mondta meg ő maga, szóval csak találgathatunk.

Na és az Imfact-ból Ungjaeről a tagok azt mondják, az ideálja egyfolytában változik lány-fiú között :D szóval ha lehet, hogy bi(?), de nem vagyok biztos benne.

A Romeo-ban meg ha jól tudom Kangmin meleg(?) vagy bi(?),legalábbis sok olyan dolgot mondott, ami arra utalt. :D

2017. nov. 15. 20:43
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok még mindig, még annyit, hogy Wonho szerintem nem meleg.Igaz, az egyik volt barátnője transznemű, de amikor jártak nem volt az.Meg voltak az után, előtt más barátnői is, szóval nagyon nehezen lehetne meleg.Arról, hogy bi viszont sokat nem tudok mondani..nekem valahogy nem tűnik annak. :D

És el nem hiszem, hogy kihagytam ezeket; a Mercury lánybandából Choi HanBit transz, de azt hiszem ők felbomlottak.Régebben, még 2005-ben meg debütált egy csapat a Lady névvel, ők mind a négyen nyitottan transzneműek voltak, de sajnos ők is felbomlottak 2007-ben.

2017. nov. 15. 20:53
 20/36 anonim ***** válasza:
21%

Ha vannak is, azt mi valószínűleg úgyse tudjuk meg. 1-2 akad aki biszexnek van elhíresülve, de abban se lehetünk 100% -ig biztosak. A koreai emberek szokása mint tudjuk alapból eltér más nemzetekével, náluk egy hosszabb ölelés fiú- fiú közt semmit nem jelent, ahogy az se ha beleüllnek egymás ölébe, vagy ha egy-egy puszi elcsattan itt-ott. Nameg ugye az alapkarakterük se olyan férfias mint egy teszem fel európai embernél. (Értsd vékonyabb testalkat, picit femininebb arc) Dehát ezzel nyilván ti is tisztában vagytok.

VISZONT MIÉRT NE LEHETNE TALÁLGATNI? 😂😂👌

Ha engem kérdeztek, Heechul sanszos, hogy az. Mármint jó, maga is rátesz egy lapáttal, meg ahogy már előttem is írták bevallotta hogy ő konkrétan eljátsza ezt az egész "meleg vagyok" dolgot, de annyira fekszik neki ez a szerep, hogy esélytelen, hogy egy csepp se igaz belőle.

Aztán ott van még:

Shinee - Key, Taemin

Exo - Sehun, Baekhyun (but let me believe in Chanbaek please) Attól, hogy annó elvileg jártak Taeyeonnal én még simán eltudnám képzelni róla hogy legalább biszex, mondjuk nekem a legtöbb Exo tagba lenne egy kör, ha rendesen át kéne gondolnom 😂 lásd Tao vagy Luhan, de Xiumint se zárnám ki.

UKiss - Kevin

Infinite - Sungjong (Na ha ő nem meleg akkor senki se) Sokan közülük L -t is annak vélik.. nos hát nem tudom

Teen Top - Ljoe

100% - Rokhyun

Suju - Tehát Heechul,meg Ryeowook -ba is lehet valami

Got7 (ub band lol) - Bambam (luxusk*rvánk)

Nuest - Ren (!)

Beast - Yoseob

2am - Jo Kwon

Toppdogg - Hansol (elvileg ő bisex is, de ha nem, akkor is HanJoo forever

Ja és én G-Dragont nem hiszem, hogy az. Valaki magyarázza el ezt miért gondolják sokan, a hangján kívül 🤔😆

2017. nov. 20. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!