Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik kpop idol meleg?

Melyik kpop idol meleg?

Figyelt kérdés
Nem itélem el a melegeket csak kiváncsi vagyok

2017. okt. 8. 12:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
21%
Az összes.
2017. okt. 8. 12:21
 2/36 anonim ***** válasza:
18%
j-hope szerintem mindenképp (egyem meg :3 ) g-dragonra mondják még sokan, stb.. (már nem emlékszek keress rá)
2017. okt. 8. 12:46
 3/36 A kérdező kommentje:
Azt biztosan tudom hogy J-hope nem az meg G-Dragon sem :)
2017. okt. 8. 17:42
 4/36 anonim ***** válasza:
94%
Ezt nagyon senki se tudja magukon kívül.Szerintem aki az is lenne, nem hiszem, hogy felvállalná mindenki előtt, elvégre Dél-Korea még nagyon visszafogott e téren..Röviden, csak találgathatunk. ^^' Annyit erről még, hogy J-Hope meg D-Dragon szerintem se melegek.Főleg G-Dragon, neki több barátnője is volt ez előtt, szóval nagyon kétséges.
2017. okt. 8. 19:43
 5/36 anonim ***** válasza:
22%
emlékszem volt valamelyik aki bevallotta tényleg hogy bejön neki a másik
2017. okt. 9. 06:29
 6/36 anonim ***** válasza:
87%

nah megkerestem.. Heechul-t mondják sokan mert többször is nyilvánosan megcsókolt bandatagokat, elég nőies..

a másik Zico aki megcsókolta Kyungot és bevallotta hogy tetszik neki

2017. okt. 9. 06:34
 7/36 A kérdező kommentje:
Remélem Zico nem az😯
2017. okt. 9. 07:55
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Zico és Kyung csókja csak megjátszott volt:DDD [link]

Heechul... Háááát:D Nemtudom. Neki elég érdekes megnyilvánulásai vannak, meg sok olyan pletyka van róla, hogy meleg blabla. Viszont elvileg nem az.

De amúgy sosem tudatjuk, melyik idolok melegek, lehet, hogy pont azok, akikről sosem gondoltuk volna. És ez így van jól:) Legalább ennyi magánéletük hadd legyen szegénykéknek...

(Most csak így eszembe jutott, hogy a ToppDogg-ból Hansol aszexuális:)<3 [link]

2017. okt. 9. 17:38
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Heechul direkt csinál magának ilyen pletykákat hogy meleg, nem az. Knowing Brothers-ben is sokszor elmondta már. Az meg hogy ki meleg, legyen a saját dolguk. :)
2017. okt. 9. 19:12
 10/36 anonim ***** válasza:
89%
Jonghyun elméletileg biszex
2017. okt. 14. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!