Melyik kpop idol meleg?
Esküszöm egyik hozzászólás jobb volt mint a másik, tök érdekes ki hogy látja a dolgokat.
Az biztos hogy nem fogják bevallani, hogy melegek szóval szinte az összea idol-nak van egy leírása, hogy milyen lányt szeretne barátnőnek és a legtöbb olyat is mond ami kb minden második koreai lányra ráillik mert nyilván ők a rajongók ez peidig több bevételthoz. Azért ha megnézitek mindegyik bandában van 1-2 tag aki ilyen “meleges” dolgokat csinál, de higyjétek el hogy nem ők az igazi melegek. Az ügynökség emberei nem hülyék rég észrevették már, hogy a rajongólnak bejön ez a meleg vonal, ahogy pedig bánnak az idolokkal higyjétek el hogy ki van nekik adva hogy ezt csinálják és játszanak rá.
Az Infinite-ben L volt az aki Sungjonggal játszadozott , meg Sungjeollal, de ha megfigyelitek ez csak egy időszak volt. (L-nek amúgy volt barátnője) Sungjeol amilyen hülye bele is ment a játékban de ők sose csináltak “durvább” dolgot, ellenben Sungjong mindig tiltakozott, de aki ismeri Sungjongot az tudja milyen megnyilvánulásai voltak . Ő számomra az az ember akiben kb 98%ig biztos vagyok hogy meleg. Az elején az időszak dologgal arra utalok, hogy mint minden bandánál náluk is ez a játszattok meleges dolgot lehetett, csak hát szerintem nekik annyira nem állt jól. Nekem a BTS-ből senki nem tűnik melegnek viszont ez a Suga-s sztori nagyon durva :”D
Azért valljuk be , ezek az énekesek évekig együtt élnek , a legtöbb lányok közelébe nem mehef. Az ember vágyik a szeretetre meg ha tovább akarok menni akkor ki tudja mire és lehet kínos ez az egész , de így van. Nem csoda hogy állandóan egymás nyakában lógnak meg stb. Persze ne értsétek félre nem mindegyik meleg vagy biszex mert azért soknak lett felesége stb , de én eltudom képzelni hogy volt akinél titokban legalább egy csók elcsattant pedig nem is meleg.
Kedves Mindenki!
Wonho nem meleg és nem biszex! A lány akivel együtt volt és korábban szó volt róla, azért volt együtt vele, mert bántották emiatt a csajt, és hogy ne piszkálják ezért.
Meg amúgy csak nézzetek rá. Hát totál elképzelhetetlen. De ha meg még csakis az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!