Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz ha szeretem a One Directiont?

Gáz ha szeretem a One Directiont?

Figyelt kérdés

Miért gáz ha szeretem őket? Miért szekálnak vele? Mi a gáz ebbe? Ti gáznak gondoljátok? És ha igen miért?

(Normális válaszokat pls)

16/L

#zene #ciki #One Direction #Ezmiértgáz
2017. szept. 13. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se gáz. Én is annyi idős vagyok mint te és imádom őket. Ne foglalkozz azzal amit a többiek mondanak, vagy amivel szekálnak. Mindenki azt hallgat amit akar.

Ha van kedved írj privátban.☺

2017. okt. 22. 22:23
 12/16 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, én is imádom őket. Én idén kezdtem a gimit és az elején féltem elmondani, hogy ők a kedvenc bandám mert az elöző sulimban nem igazán értették meg. Viszont miután elmondtam kiderült, hogy ha nem is a kedvenc bandája mindenkinek azért szeretik és miattam elfogadják. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne érezd azt, hogy gáz vagy, vagy fura a zene ízlésed egyszerűen csak még nem találtad meg azokat az érett embereket akik elfogadják ezt s esetleg még szeretik is. Ha szeretnél nekem is írhatsz privátba.

15/L

2018. jan. 1. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Mindig is vannak ilyek akik ócsárolják a fiatalabb bandákat, és lesznek is, elég csak egy másik példa egy teljesen másik műfajból a BTS.

Sokan melegnek titulálják őket,mert tehetségesek,adnak a külsejükre, próbálnak egyediek lenni meg hasonlók.(gondolok itt most fülbevalós srácokra,hajfestés,smink meg minden ami kpop,csak azt néhányan nem tudják és nem is akarják felfogni,hogy Koreában teljesen más a férfi ideál)

A társadalom már csak ilyen:)

Én személy szerint Kpopper vagyok,sajnos hallgattam már ezért eleget.."ilyen kínai meg olyan kínai buz*k" ahjj.. eskü a gyomrom kifordul ettől a dumától,az utálkozó csak magát minősíti vele.

Vissza térve..nem gáz.Bevallom semmi közöm az 1D-hez,sosem szerettem őket igazán,1-2 szám amit hallgattam tőlük megvolt,viszont ez nem azt jelenti hogy akkor most leállok lehordani minden szent kakinak azt,akit ezt szereti,mert van bennem emberség, tiszteletben tartom azt,amit mást szeret:)

Szerintem nem olyan nehéz.

Ha szereted, hát hallgasd,az irigyekre meg ne figyelj.

Köszöntem^^

2018. júl. 29. 21:12
 14/16 anonim válasza:
0%
Nagyon gáz.
2019. szept. 23. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz a zenéjük. Mindenkinek más ízlése van
2020. aug. 15. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz.

Én szeretem az 1D-t

2020. aug. 24. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!