Gáz ha szeretem a One Directiont?
Miért gáz ha szeretem őket? Miért szekálnak vele? Mi a gáz ebbe? Ti gáznak gondoljátok? És ha igen miért?
(Normális válaszokat pls)
16/L
Szerintem se gáz. Én is annyi idős vagyok mint te és imádom őket. Ne foglalkozz azzal amit a többiek mondanak, vagy amivel szekálnak. Mindenki azt hallgat amit akar.
Ha van kedved írj privátban.☺
Egyáltalán nem gáz, én is imádom őket. Én idén kezdtem a gimit és az elején féltem elmondani, hogy ők a kedvenc bandám mert az elöző sulimban nem igazán értették meg. Viszont miután elmondtam kiderült, hogy ha nem is a kedvenc bandája mindenkinek azért szeretik és miattam elfogadják. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne érezd azt, hogy gáz vagy, vagy fura a zene ízlésed egyszerűen csak még nem találtad meg azokat az érett embereket akik elfogadják ezt s esetleg még szeretik is. Ha szeretnél nekem is írhatsz privátba.
15/L
Mindig is vannak ilyek akik ócsárolják a fiatalabb bandákat, és lesznek is, elég csak egy másik példa egy teljesen másik műfajból a BTS.
Sokan melegnek titulálják őket,mert tehetségesek,adnak a külsejükre, próbálnak egyediek lenni meg hasonlók.(gondolok itt most fülbevalós srácokra,hajfestés,smink meg minden ami kpop,csak azt néhányan nem tudják és nem is akarják felfogni,hogy Koreában teljesen más a férfi ideál)
A társadalom már csak ilyen:)
Én személy szerint Kpopper vagyok,sajnos hallgattam már ezért eleget.."ilyen kínai meg olyan kínai buz*k" ahjj.. eskü a gyomrom kifordul ettől a dumától,az utálkozó csak magát minősíti vele.
Vissza térve..nem gáz.Bevallom semmi közöm az 1D-hez,sosem szerettem őket igazán,1-2 szám amit hallgattam tőlük megvolt,viszont ez nem azt jelenti hogy akkor most leállok lehordani minden szent kakinak azt,akit ezt szereti,mert van bennem emberség, tiszteletben tartom azt,amit mást szeret:)
Szerintem nem olyan nehéz.
Ha szereted, hát hallgasd,az irigyekre meg ne figyelj.
Köszöntem^^
Egyáltalán nem gáz.
Én szeretem az 1D-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!