Gáz, ha a rockot szeretem és nem a One Directiont?
A több óra csak a végleges anyag elkészítése, az előtte lévő ötletelés évekig is eltarthat... Én a dj-ket is ugyanúgy tisztelem, mert nem tudnám utánozni azt, amit ők csinálnak.
Persze, te is össze-tudnál állítani egy random a szöveget, de biztos, hogy nem lenne egy szinten Eminem zenéjével. Mert van TEHETSÉGE, és az évtizedek alatt rengeteget fejlődött. Mernéd-e azt mondani neki, hogy amit csinál, az szar?
Te vagy a gáz! -.-
Mit érdekel más zenéje, véleménye? Ha igazi rocker lennél, nem îrnál ki ilyen sültelenséget...
Na, itt van a mai rockos kérdésünk is. Nem, nem gáz, ha nem szereted valamelyik stílust, az már annál inkább, hogy ki is írsz erről egy kérdést, hogy pár rock fanatikus megerősítsen a hitedben. Naponta legalább 1 ilyen kérdés van, azokat is megnézhetted volna, de nem te kiírsz egy kérdést, hogy megsérts más embereket, akik esetleg rapet hallgatnak, vagy popot, vagy mást(én nem).
Néha egy két értelmes ember elmagyarázza, hogy van munka más műfajok mögött is, illetve attól, hogy te nem szereted más még szeretheti, de többnyire ezek a "arockörökéselpusztíthatatlan" arcok jönnek.
Azt írod nem érted mi a baj a rock zenével. Elmondom neked: semmi. Az ilyen gyökerekkel van baj, akiknek nincs jobb dolga egész nap, mint arról kiírni egy kérdést, hogy a rockot nem szeretik, meg a többi műfaj nem ér semmit.
A 9-es tökéletesen összefoglalta. Annyival kiegészíteném, hogy a rockereket sokan azért vetik meg, mert sokan a rockereket csak az acélbetétes bakancsba és feketébe öltöző egyész nap kannásbort vedelő agresszív réteggel azonosítják.
Persze nem ilyen az összes rocker, de az átlagembernek ezek az egyedek a legszembetűnőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!