Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, ha a rockot szeretem és...

Gáz, ha a rockot szeretem és nem a One Directiont?

Figyelt kérdés
Nem értem mi baj a rock zenével.Mert ahhoz nem kell nagy tehetség,hogy valaki zenére dumáljon illetve káromkodjon.Vagy megírjon 500 ugyanolyan szerelmes számot.Ennyiben merül ki a rap és a pop.

2014. okt. 23. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Gáz vagy! Én meg nem értem, minek fikázod a többi zenei műfajt, mindegyikhez kell tehetség, még a tuc-tuc zenék mögött is több órás munka áll!
2014. okt. 23. 15:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Több órás :) Ez az.Több órás.Egyébként nem akartam fikázni,de zenére elmondani egy szöveget szerintem kis ritmusérzékkel bárki tud.Pop szám?Mi kell hozzá?Egy kis sablon szöveg!Úr isten,nem tudok nélküled élniii! És ennyi...
2014. okt. 23. 16:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Legalább is én így látom...
2014. okt. 23. 16:03
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

A több óra csak a végleges anyag elkészítése, az előtte lévő ötletelés évekig is eltarthat... Én a dj-ket is ugyanúgy tisztelem, mert nem tudnám utánozni azt, amit ők csinálnak.

Persze, te is össze-tudnál állítani egy random a szöveget, de biztos, hogy nem lenne egy szinten Eminem zenéjével. Mert van TEHETSÉGE, és az évtizedek alatt rengeteget fejlődött. Mernéd-e azt mondani neki, hogy amit csinál, az szar?

2014. okt. 23. 16:10
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáz. Én se szeretem az ilyen típusú zenéket nagyon kevés kivétellel. Rock örök és halhatatlan, hallgasd, élvezd, a többit meg szard le :D
2014. okt. 23. 16:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen.A rock örök és halhatatlan.Merném Eminemnek is mondani hogy hagyja abba amit csinál,mert szar.Nyugodj meg.Attól hogy egy "sztár" a szemedben, ugyanolyan ember mint te vagy én.Ez a jó a rockban.A rock zenész "lealacsonyodik a közönség szintjére" nem kell kérnie hogy szeressék,anélkül is ott vannak.Nem írja ki Twitterre hogy imádlak titeket,mert a rockerek tudják.Ennyi.És nem kell népszerűsítenie magát.De mondd csak hol lesz Eminem 30 év múlva?A Guns N' Roses vagy Salsh is már 30 éve aktív a pályán.És ugyanannyi imádójuk van azóta is.Eminemnek nem fixálnék le 30 évet.Össze se lehet vetni a zenéjüket.
2014. okt. 23. 16:26
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Én szinte csak rockot hallgatok :)
2014. okt. 23. 16:35
 8/17 anonim ***** válasza:
81%

Te vagy a gáz! -.-

Mit érdekel más zenéje, véleménye? Ha igazi rocker lennél, nem îrnál ki ilyen sültelenséget...

2014. okt. 23. 17:37
 9/17 Chopen ***** válasza:
99%

Na, itt van a mai rockos kérdésünk is. Nem, nem gáz, ha nem szereted valamelyik stílust, az már annál inkább, hogy ki is írsz erről egy kérdést, hogy pár rock fanatikus megerősítsen a hitedben. Naponta legalább 1 ilyen kérdés van, azokat is megnézhetted volna, de nem te kiírsz egy kérdést, hogy megsérts más embereket, akik esetleg rapet hallgatnak, vagy popot, vagy mást(én nem).

Néha egy két értelmes ember elmagyarázza, hogy van munka más műfajok mögött is, illetve attól, hogy te nem szereted más még szeretheti, de többnyire ezek a "arockörökéselpusztíthatatlan" arcok jönnek.

Azt írod nem érted mi a baj a rock zenével. Elmondom neked: semmi. Az ilyen gyökerekkel van baj, akiknek nincs jobb dolga egész nap, mint arról kiírni egy kérdést, hogy a rockot nem szeretik, meg a többi műfaj nem ér semmit.

2014. okt. 23. 18:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es tökéletesen összefoglalta. Annyival kiegészíteném, hogy a rockereket sokan azért vetik meg, mert sokan a rockereket csak az acélbetétes bakancsba és feketébe öltöző egyész nap kannásbort vedelő agresszív réteggel azonosítják.

Persze nem ilyen az összes rocker, de az átlagembernek ezek az egyedek a legszembetűnőbbek.

2014. okt. 23. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!