Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok tinipi*a, ha...

Miért vagyok tinipi*a, ha szeretem az 1D-t meg az One directiont?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 20:10
 1/9 A kérdező kommentje:
vagyis justin biebert meg az 1Dt :D
2013. máj. 2. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
19%

Nem tudom, én is szeretem őket, de nem rajongásig, csak a jó számaikat.

24/N

2013. máj. 2. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Mert általánosítanak... ezeket az "előadókat" többnyire tinipycsák szeretik, de itt már vagytok ketten is kivételek... örülj neki, ha nem vagy az! Olyanok véleményére ne adj, akik nem ismernek, csak így felületesen! ;)
2013. máj. 2. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Mi a rák az a One Direction meg az 1D ?? :D
2013. máj. 3. 01:11
 5/9 anonim ***** válasza:

ugyanaz, csak elírta...

amúgy rájuk gondol:

[link]

[link]

2013. máj. 3. 01:21
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

a one direction az egy szláv no retur os szállítási vállalat.

ha a zenekarra gondoltál,akkor azért hiszed, hogy jók a számaik,mert lopottak. Blondie repertoárja,még vékonyabbb hangon.Ami lopott,az rosszab az eredetinél,amit ők irtak azok szarok.

Justin Biebert én meg les.zartam,amíg azt nem monda hogy úy érzi ő olyan mint egy modern Kurt Kobain. Igen seg.gfej? Te vagy minden idők eggyik legjobb zenésze? Akkor te is fejbe kaphatnád magad egy sörétessel.

2013. máj. 3. 10:30
 7/9 anonim válasza:
46%

kedves Kérdező, nem vagy az. miért lennél? csak mert ezt a zenestílust szereted? ettől nem vagy p*csa. ne foglalkozz az ilyenekkel:)

és nem bírom ki kedves 6., hogy ne ellenkezzek. a One Way Or Another, mert gondolom arra gondoltál a Blondie-másolattal, FELDOLGOZÁS. pitbullnak se szólt be senki amiért a lambada dallamát használta az On the floor-hoz.

2013. máj. 3. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Az nem a Lambadáé, mert az is FELDOLGOZÁS! Az eredeti a Llorando se fue, egy bolíviai zenekartól (Los Kjarkas).

A Lambada '89-es, ezért még nem lehet retro, de a '81-es Llorando se fue pont a 30 évvel ezelőtti dolgot hozta fel... az már más kérdés, hogy kb senki nem ismerte azt a számot akkor, nem úgy a Lambada idejében...

2013. máj. 3. 23:51
 9/9 anonim ***** válasza:
40%

1D meg az One direction ugyanaz te ész...

Amugy az egész banda egy nyálas nyávogó kalap sz@r.

Akik az One directiont hallgatják azért tinipics@k mert nem ismerik az IGAZI zenét.Az 1D zenéje...Hát még a macskák is szebben nyávognak...

2013. máj. 5. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!