Én nagyon szeretem a One directiont. A youtube-on csak 2 számot találtam tőlük. Vannak még?
Figyelt kérdés
Az a 2 szám a One thing, és a What makes you beautiful. Ismertek még jó számokat tőlük? :D2012. máj. 1. 13:44
1/14 rajcziz válasza:
Annyira nehéz lenne rákeresni az interneten?
2/14 nanoxD válasza:
ÉN IS NAGYOON SZERETEM ŐKET!!! FAN VAGYOK!!!! xDD az összes számuk megvan! am a gotta be you is fenn van és a youtube-on van egy csatorna a onedirectiion( http://www.youtube.com/user/onedirectiion?feature=watch ) ott fenn van az összes számuk! Jó zene hallgatást!! Légy te is fan ;)
4/14 Itsme.directionegirl válasza:
Én is directioner vagyok. Eredetileg 80 dalt vettek fel, de az 'Up all night' c. albumukra csak egy részét tették fel. Itt van pár számuk: up all night, tell me a light, stole my heart, i want, forever young (ez az eredeti dal feldolgozása). Ezeken kívül még nagyon sok számuk van. :)
6/14 A kérdező kommentje:
Kösziii mindenkitőől!! :D És tényleg, szerintem a közeljövőben fan leszek, mert nagyon jóók!! :))
2012. máj. 3. 15:14
7/14 anonim válasza:
ááááá.... kiadná az i want -ot az i wish-t is meg mindegyik számot ha nemis elsőre akkor ha rámész az egyikre akkor mást is kiob szal mindegik fönnan :)
8/14 A kérdező kommentje:
Jó, csakhogy én ilyen béna internetező vagyok...://
2012. máj. 5. 11:31
9/14 nanoxD válasza:
de jó még egy fan :DDD !! I LOVE 1D!!
10/14 anonim válasza:
úr isten ekkora szerencsétlenséget. van 20 daluk.__.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!