Szerinted? Egy próbát megér?
Figyelt kérdés
Szeretnék énekes lenni, egy az álmom kicsi korom óta, azon gondolkodtam, hogy felteszem youtube-ra, ahogy énekelek, de nem tudom, hogy megéri-e. Hallottam, hogy így fedeztek fel valakit, de valamiért mikor rólam van szó, úgy érzem, hogy ez velem nem történhet meg.... Szerintetek egy próbát megér? Esetleg, mi a véleményetek erről?2010. máj. 26. 20:13
1/5 anonim válasza:
jobb esetben kapsz szép kommenteket, legrosszabb esetben felkerülsz napiszarra, szerintem egy próbát megér, bár a bikicsunáj-os csávó is azt hitte, hogy tud énekelni, ha felraktad akkor légyszi adj majd linket
2/5 A kérdező kommentje:
XD azért nem vagyok egy bikicsunáj XD Mások is dícsérték a hangom, tudom, ez nem jelent sokat, de azért élvezhető :)
2010. máj. 26. 20:34
3/5 anonim válasza:
Akkor én megpróbálnám. Milyen számokat énekelsz? Hány éves vagy? ezek sztem még számítanak.
Ha felrakod netre el ne felejts linket adni.
4/5 anonim válasza:
Ja és az előzőeket eddig mind én írtam.
82%
5/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok :):):) hát, a stílusom elég tág, mindent szeretek :) Egyenlőre ez az éneklés csak egy "elmélet" de talán majd teszek fel videót, akkor majd adok linket :)
2010. máj. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!