Nem iszik a baba? Egy próbát megér neked is ha tovább olvasol.
Figyelt kérdés
Nagyon nem ivós a babám. Tápszeres, igaz most már csak reggel és este. Nap közbeni étkezést kiváltottuk.
Cumisüveg - nem fogadja el
Csőrös pohár - nem fogadja el
Pohár - jó része kifolyik még nem tud rendesen inni
Kanál - macerás, sokáig tart, baba türelmetlen lesz
Nálunk a megoldás! Nurofen szirup "fecskendője" :) Vigyorog és nyitja a száját. Szépen nyomom befele kortyonként, nyeli. Ki nem folyik semmi, nem kell kínlódni, és viszonylag "nagy" mennyiséget is pár perc alatt meg lehet itatni vele.
Játéknak fogja fel, és én is végre nem azon görcsölök, hogy eleget iszik-e, nem szárad-e ki stb. :)
2010. márc. 10. 12:35
1/2 anonim válasza:
Nekem nyolc hos a babáb és ő sem sokat iszik.ezt kiprobálom hátha nálunk is bejön.Köszi
2/2 anonim válasza:
jó 1 éve, mikor nem ivott a fiam, én is ezt csináltam. szerencsére már nagyfiú és nincs ilyen gondunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!