Lányok! Mit gondoltok egy ilyen buliról?
ma 11:11:
Bárminek is nevezzük, az általad linkelt szám stílusa teljesen más mint amit a kérdező linkelt, bárhogy is nevezzék őket. Amit te linkeltél az rock hangszerekkel, de monoton zene, a kérdező által linkelt pedig tücc-tücc alapú, rock hangszerek nélküli, szóval a kettő köszönő viszonyban sincs egymással, egyetlen közös bennük, hogy mindkettő monoton, ezért hallgathatatlan.
12:50
Félelmetes, hogy valakinek ennyi értelme legyen. Pedig elég érthetően elmagyarázta. Ennek ellenére muszáj leírni ugyanazt a baromságot. Az inspiráció a lényeg. Mint a művészetekben általában. Elég gáznak tartom, ha valaki ennyire magas lóról beszél, mégsem ért meg egy ilyen egyszerű dolgot. Mellesleg azt sem mondhatod, hogy zeneileg nincs hasonlóság. Ezzel végülis csak annyit írtál le, hogy fogalmad sincs a szóban forgó műfajok kialakulásáról, meg hogy milyen hasonló elemekre kell odafigyelni, ergo még arra sem vetted a fáradtságot, hogy rendesen odafigyelj.
(Amúgy az, hogy monoton, eléggé relatív, kíváncsi volnék, hogy például te milyen zenéket hallgatsz.)
"Bárminek is nevezzük, az általad linkelt szám stílusa teljesen más mint amit a kérdező linkelt, bárhogy is nevezzék őket."
És? Még ha így is lenne, nem áll jogában valakinek kitalálni a zenéjének egy új stílusdefiníciót, csak mert mondjuk meghatározó volt számára a Daft Punk Robot Rock c. száma? Ezt kéne valahogyan megértened...
Mellesleg az is baromság, hogy nincs semmi közös zeneileg. Kicsit jobban oda kéne figyelned a filterek, a kompresszorok és a distortion effektek használatára esetleg... Nagyon felületesen szemléled a zenét sajna.
Az meg tény, hogy elég monoton, de ezzel kapcsolatban egyetértek az előző válaszolóval. Ez relatív. Nem tudom miket hallgatsz, de nekem például egy Metallica vagy Marilyn Manson dal ugyanilyen primitívnek és monotonnak tűnik. Hogy csak a legalapvetőbb példákat említsem.
18L
Bocsi offolok:
Valakin a videóban volt egy daft punkos polo, olyasmit hol lehet venni?
Azért sztem érezni az ilyen zenén hogy csak daft punk copy. Nem is nagyon jött be, bezzeg daft punkot éjjel-nappal tudnék hallgatni.
Akkor jó!
Kor/Nem?
tegnap 13:57:
Tanulj meg olvasni, én egyáltalán nem vontam kétségbe amit leírt. Nem, nem ismerem a kialakulását, de megértettem melyik melyikből jött létre, és erre írtam, hogy akárhogy is nevezik, a 2 már rég nem az a stílus, ezt pedig azután állapítottam meg, hogy meghallgattam. Monoton pedig azért, mert ugyanazokat a pár másodperces részeket ismételgeti folyamatosan. Minden zenében vannak ismétlődések, de nekem ez már sok.
Én amúgy főleg folk metált és szimfónikus metált hallgatok, de amúgy ezeken kívül még sokfélét.
A magas lóról pedig annyit, hogy olvasd el az első mondatodat.
tegnap 14:04:
"És? Még ha így is lenne, nem áll jogában valakinek kitalálni a zenéjének egy új stílusdefiníciót, csak mert mondjuk meghatározó volt számára a Daft Punk Robot Rock c. száma? Ezt kéne valahogyan megértened..."
Én nem mondtam hogy kellene, annak nevezi aminek akarja. De abból, hogy meghatározó volt egy korábbi szám egy zenekar számára, még nem következik feltétlenül hogy a kettő stílus ugyanazon a néven fut.
"Az meg tény, hogy elég monoton, de ezzel kapcsolatban egyetértek az előző válaszolóval. Ez relatív."
Az hogy monoton, talán még a zenében az egyik legkönnyebben meghatározható. Az már teljesen szubjektív, hogy melyik dallam jó, de ha valamiben nincs vagy alig van dallam és nagyon sok az ismétlés, az egyértelműen monoton.
"Nem tudom miket hallgatsz, de nekem például egy Metallica vagy Marilyn Manson dal ugyanilyen primitívnek és monotonnak tűnik."
Nem szoktam gyakran hallgatni, de pl. Metallica Nothing Else Matters című száma mitől monoton? Egyébként a Metallicának több féle korszaka volt, eltérő stílusokkal, na ezek közül melyik monoton neked? Vagy csak felületesen szemléled? :-)
Alapból kerülöm az ilyen zenét, de ha ottlennék egy ilyen buliba biztos élvezném! Kicsit fura de ez van :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!