Mit gondoltok az új Korn album jöveteléről melyben, nagyban fognak dukálni a Skrillex és az úgynevezett Dubstep hangzások?
A meghallgathatót úgy értettem, hogy ugyebár az album még nem jelent meg ( ha jól tudom), de ezt a 2 számot már nyilvánosságra hozták, youtube-on is pl. megtalálható. De egyébként igazad van.. 1 esélyt mégiscsak megérdemel. :)
De nem várok túl sokat.
Szia!
meghallgattam az albumot van 2 jó számuk a több az ,,csak "
dubstep.(utálom). A Korn a kedvenc zenekarom, de szerintem ezzel nagyot bakiztak. Maradjanak inkább a nu-metálnál. :D
Mostanra már gondolom te is meghallgattad. Lécci írd meg, hogy, hogy tetszett, mert mások véleményére is kjváncsi lennék.
Én a metált nem aannyira szeretem ( A nagyon ordítósakat, mert például a Metallicát szeretem :D), a Nu Metalt szeretem, A dubstep-ből pedig csak azokat, ami szövegből is áll, nem csak mosógépfrekvenciából :)
Ilyen szempontból a Get Up nálam a szomszédok fülét tépi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!