Lányok! Mit gondoltok egy ilyen buliról?
én rendszeresen járok robotrockra. imádom. és nagyon sokan imádják még rajtam kívül. keep rockin'
15/L
voltam pénteken, dürerben fasza volt!
20/F
Inkább torrentezek, vagy letöltök valami zenét egy forró csoki mellett :D. Nem az én stílusom az ilyen.
19/l
Gondolom mert aki eőször használta ezt a kifejezést, azt a rockzene inspirálta. És még voltak is benne bőven rock-elemek.
http://www.youtube.com/watch?v=r4rhX6iB-2o
Aztán ebből jön, hogy ugye a Daft PUnk az elég sok zenestílusra hatással volt. Például a house színtérre is. Ezért aztán egy csapat house zenét játszó arc kitalálta, hogy ők mennyire imádják a Daft Punk zenéjét, akkor csinálnak valami olyasmi zenét, ahol a Robot Rock című számból kiindulva sok torzítást használnak, meg amúgy is tisztelegni kell a nagyok előtt, legyen akkor ez a műfaj neve.
Totál egyszerű dolog ez, szóval nem igazán értem, hogy mit kell ezen vergődni meg hisztizni.
Ja, hogy a kérdésre is válazsoljak:
Nyitott vagyok én mindenfélére, hallgatok és csinálok is mindenféle zenét, death metáltól breakcore-ig, de ez valami undorítóan élvezhetetlen. Én már attól is falra mászok, ha egy banda a szokásos verze-refrén dalszerkezetet alkalmazza, nemhogy az ilyen minimál moslékoktól. Mellesleg a linkelt számban annyi hiba van technikailag, hogy elképesztő. Mármint még nem nagyon hallottam olyat, főlegn em egy ilyen egyszerű műfajban, hogy valaki ennyire el tud szúrni egy tracket.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!