Kpoperek! Csak nekem van elegem? 👇Vélemény?
Figyelt kérdés
Nekem a BTS az ub bandám. De, rengetek más kpop bandát szeretek rajtuk kívül. Azonban rengetek olyan csaj van aki ismeri a BTS-t (a tagokat már nem tudja megkülönböztetni 😂) ,és már is kpopernek mondja magát!!! Engem aki 3 éve kpoper ez rohadtul idegesít!!!2017. aug. 14. 06:47
31/31 anonim válasza:
Plusz, ha kiírsz egy kérdést, számítanod kell arra, hogy lesznek olyanok is, akik esetleg nem ugyanazon az állásponton vannak, mint te. Ezt el kell fogadni, mert ha nem sikerül ezt elérned, akkor marhára nehéz dolgod lesz az életben.
Pá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!