Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpoperek! Csak nekem van...

Kpoperek! Csak nekem van elegem? 👇Vélemény?

Figyelt kérdés
Nekem a BTS az ub bandám. De, rengetek más kpop bandát szeretek rajtuk kívül. Azonban rengetek olyan csaj van aki ismeri a BTS-t (a tagokat már nem tudja megkülönböztetni 😂) ,és már is kpopernek mondja magát!!! Engem aki 3 éve kpoper ez rohadtul idegesít!!!

2017. aug. 14. 06:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
76%

Nekem azt mondd már meg, légy olyan szíves, hogy hogyan a jó istenben lehet valaki divatból kpopper. Vagy rajongó. Hogy hallgathat valaki divatból olyan zenét, amit amúgy egyébként ki sem állhat?! Ez érvényes más stílusokra is.

Ezt nem értem, miért hív valaki egy másik embert divatpcsának. Tegyük hozzá a BTS fanbázisa többnyire tini, és nyilván mindenki változik ahogy öregszik. Tehát, ha adott ideig többet foglalkozik valaki valamivel, fenn áll a lehetőség, hogy ráun, vagy pedig már kiismerte a dolgot és nyilván foglalkozik vele, de nem napi szinten. Te sem lehetsz szerintem több 15 évesnél, azért gondolkozol így. Azt meg kutyát se érdekel, hogy ki mit csinál, mióta szeret egy adott bandát. Örülj neki inkább, hogy ott tartanak a fiúk, ahol. Ez a rajongóknak köszönhető, akik akár évek óta kitartanak mellettük, akár csak egy hete ismerik őket.

2017. aug. 14. 18:20
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a problémád.
2017. aug. 15. 12:38
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Én azt nem értem,hogy miért kell ötmilliószor ugyan olyan kérdéseket kiírni. Kb ez a 10. ilyen "én igazi kpopper vagyok de más nem, mert csak a btst szereti és nem tudja a nevüket" kérdés amivel találkozom. Hiába teszitek fel még ötszázszor, akkor is ugyan az marad a helyzet. Lesznek hülye, meg normális rajongók, meg olyanok is, akik nem is igazán rajongók csak pár dolgot szeretnek ezzel kapcsolatban. Nem értem miért kell ezen kiakadni már. Engem is idegesít,de ez van, nem kell velük foglalkozni,aki meg miattuk ítéli el a kpoppereket, annak meg szarni a véleményére. Ennyi. Ezekkel a kérdésekkel csak idevonzzátok a hülyéket,akik szeretnek veszekedni, hogy márpedig a kpop meg ázsia szar. Aztán itt megy a veszekedés feleslegesen... Nem pont erre a kérdésre vonatkozik, de általában ez van. Akinek inge, vegye magára.
2017. aug. 15. 19:01
 14/31 anonim ***** válasza:
17%
És kinek van elege a K-Popperekből?
2017. aug. 15. 19:14
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem komolyan momdom...

3éve napi szinten k-popot hallgattam, és csak ázsiai zenéket. Manapság csak elvétve hallgatok havonta egy két számot. Mégis ha megkérdezik, szeretem e a kpopot azt mondom, igen szeretem. DE. Régen is csak a TeenTopnak tudtam külön egyesével megkülönböztetni a tagjait, és csak nekik tudtam a nevüket. Mégis hallgattam exot és shineet, vixet is meg sok más bandát(elnézést ha helytelenül írom a bandák nevét) mégsem tudtam hogy hívják a tagokat és még azt sem hogy hányan vannak a bandában, mert egyszerűen csak a zenéjük érdekelt, az a plusz amit adnak a mimdennapjaimban, és nem az hogy ki ő hány évea hány kiló mi a horoszkója...

Olyan sok plusz dolgot adott a szürke hétköznapokba a kpop, de ezekszerint nem voltam kpoper. De európai vagy amerikai bandáknál.se az az első hogy mindemt tudjak a tagokról, nekem csak a zeme számít amit átad. Mostanában én nem hívnám magam kpopernek de ha megkérdeznék hogy szeretem e a kpopot igent momdanék.

Mellékes, de a stílusodon javíthatnál mert úgy írsz mint azok a lányok akik miatt a normális fanok szégyenkeznek.

Másik mellékes az mikor Mondoconon voltam ott nagyon sok kpop fan tiniribizli volt :D lehet te nem vagy az én nem feltételezem, azok se százasok akikről te beszélsz, de szerintem tök mindegy ki nevezi magát kpop fannak és hány banda után nevezi magát kpop fannak, az a lényeg hogy mennyire tölti fel őt a kpop energiával és ha már fanságról van szó, akkor lehet e vele értelmesen beszélni a bandáról vagy csak a külsejükről meg a bandataggal való közös életéről tud beszélni. Van igaz abba amit írsz de szedd jobban össze mi zavar téged mert ez az indok szerintem nevetséges

2017. aug. 15. 19:18
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem ártanak vele senkinek.
2017. aug. 15. 19:40
 17/31 anonim ***** válasza:
95%
Engem amúgy meg te idegesítesz.
2017. aug. 15. 22:44
 18/31 anonim ***** válasza:
52%

Te pedig olvasol a gondolataimban. Kérdező, az ub szó az mi akart lenni?

2017. aug. 15. 23:14
 19/31 anonim ***** válasza:
89%
Az UB azt jelenti, hogy Ultimate Bias. Vagyis a fő kedvenc. Tehát a kérdezőnek a legkedvencebb csapata a BTS.
2017. aug. 15. 23:26
 20/31 ncskcsk ***** válasza:
34%

Nekem meg abból van elegem, hogy ezen az oldalon minden 2. kpopos kérdés a bts-re vonatkozik. Sztem ezzel mindent elmondtam a magyar kpop rajongókról.

De nem kell aggódni, pár év múlva jön a köv. felkapott kpop banda, és te is, kedves kérdező, megnyugodhatsz majd, mert 100/5 ember fog foglalkozni a bts-sel.

(a másik jelenlegi feltűnési viszketegségű fandom, az EXO-l se ennyire kétségbeesett, könyörgöm...)

2017. aug. 16. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!